chello vypadky - Trnava

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod iceman001 11. 11. 2007 19:54

zdravim

mam problem s chelom. Od dnesneho poobedia obcas vypadava. Potom naskoci, ale ked zapnem torenta tak nejdu nacitat stranky, ani na icq sa neda pripojit.

Ked vypnem torent klienta tak po chvili net naskoci a uz idu nacitat stranky.
Doteraz vsetko fungovalo.
Mate niekto podobny problem?
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod euforik 16. 12. 2008 20:59

jo ja mam rovnaky problem asi nejako blokuju torrenty --- ked mi skonci zmluva tak uz nechcem chello ani vidiet !!!
euforik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulo78 3. 1. 2009 17:53

aj ja mam tento problem,a ako viem má ho kopec uzivatelov Chella.

Je to naozaj v tom že by Chello blokovalo stahovanie ces torenty???? Dá sa to neako obísť ????
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Junior

Odeslat příspěvekod TheTOM_SK 4. 1. 2009 20:00

Chello zjavne chce, aby ludia prestali vyuzivat p2p, tak na nas "potichu" tlaci.
TheTOM_SK
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PCDaemon 4. 1. 2009 20:34

Taky isty problem. Pri stahovani torrentov Comodo kazdu chvilu vypisuje hlasku "A network cable is unplugged".
PCDaemon
Junior

Odeslat příspěvekod paulo78 4. 1. 2009 22:41

myslim ze mi nejdu ani rapidshare manažeri,žeby tiez to bolo v tom?

No jednoznacne- pri najblizsej prilezitosti cau cau Čelo... PS- dá s ato neako obíst???

Je vrchol aby mi vypinali službu,za ktoru im platim peniaze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paulo78
Junior

Odeslat příspěvekod Yalk 10. 1. 2009 21:24

Podobny problem som mal aj ja a to som z Bratislavy , trvalo to par tyzdnov.
Presnejsie mi neslo icq a ked sa sa pripojil tak po 5min zas padlo a nedalo sa napojit, potom niektore stranky nefungovali. V vecernych hodinach to vzdy zmizlo.
Problem asi bude to ze upgraduju siet na EuroDOCSIS 3.0.
http://www.zive.sk/Tlacove-spravy/UPC-uvedie-najrychlejsi-internet-na-Slovensku-s-rychlostou-az-do-120-Mbs/sc-5-a-280415/default.aspx

Momentalne ide vsetko jak ma... chello large
Core 2 duo 8200 2,6@3,6GHz - ASUS P5E - ASUS GeForce GTX280 1GB HTDP PCX - Creative X-Fi Xtreme Audio -ZEROtherm Nirvana NV120 Premium - 2x CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz TWIN2X C4 - 1x500GB, 1x300GB - 2xDVD-ROM - Fortron 600W Epsilon - TH Soprano
Yalk
Junior

Odeslat příspěvekod paulo78 13. 1. 2009 11:21

mám aj taky problem ešte že mi padá net ked posielam neaky väčší subor napr. cez ICQ,tiez mi to kolabuje. Co uz ale povazujem za velky problem,lebo neporusujem nic posielanim suboru niekomu..... Tiež mám Chello Large
paulo78
Junior