pri tahani torrentov pomaly net

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod mario13 2. 1. 2008 18:00

Netlimiter monitor pozname... ale v plnom Netlimiteri som nevidel moznost nastavit pocet spojeni za nejaky cas. Ale pravda je, ze som ani velmi nehladal a uz dlhsie ho nemam nainstalovany, lebo mam pocit, ze robil problemy v lokalnej sieti.
mario13
Junior

Odeslat příspěvekod iceman001 3. 1. 2008 23:49

zdravim
mam podobny problem. Ked zapnem utorrent, tak sa mi okamzite spomaly net, ze nejde vobec nacitat stranky. Ale ani torrent skoro vobec nejde. Mam win vistu a Chello light, takze len modem. tam sa neda co nastavit

Doteraz vsetko fungovalo a poslednych par dni to hapruje.
Poradte co s tym pls.
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 3. 1. 2008 23:51

cim vice toho silis a sam tahas, tim vetsi zatez na sit to ma :)

Jednoduche doporuceni? Sosej z nin zdroju min veci. :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iceman001 3. 1. 2008 23:59

a ako mi potom vysvetlis,ze mi to doteraz vsetko fungovalo? torrenty mi ficali naplnoa aj net isiel. A to uz mam chello vyse pol roka.
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod macano 4. 1. 2008 00:10

presne skusal som nastavit upload kazdemu suboru co taham na 1KB/s a nic, stale net pomaly, a to taham tak 3 veci a zdielam tiez, Akonahle utorrent vypnem, net je zas rychly :(
macano
Junior

Odeslat příspěvekod Caderom 4. 1. 2008 00:22

iceman001: A kontroloval jsi dosahované rychlosti (dsl.cz apod.)? Třeba teď chello moc nejede a i ten malý upload co máš nastavený dokáže linku zahltit. Je to sice dost nepravděpodobné, ale první věc, kterou bys měl zjistit.
Caderom
Pokročilý

Odeslat příspěvekod macano 4. 1. 2008 00:32

aby 3KB/s upload zahltil linku?
macano
Junior

Odeslat příspěvekod mirec10 19. 2. 2008 20:12

na vine je asi svina provider - akonahle zbada P2P aktivitu, spomali net. v uTorrente by sa malo dat zapnut sifrovane spojenie, skus sa s tym pohrat
mirec10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perfecto 19. 2. 2008 22:42

Na DSL od T-COM taketo problemy nie su. Fucking CHELLO. Ja stiahnem v priemere 10GB za den a vsetko ide OK. Odporucam zmenit ISP. UTorrent ide v poho. A to mam len 512kbps upstream. V kazdom pripade ide to plnkou. A v klidku aj surfovanie samozrejme. Upload je na 47kB shapovany.
perfecto
Junior

Odeslat příspěvekod Chupacabras 19. 2. 2008 22:47

perfecto, a čo robíš s tými 10GB denne?...
Napáliš na média, zasunieš do šuflíka a cucáš ďalej? Inak to nevidím.

Sorry za OT.
Chupacabras
Pokročilý

Odeslat příspěvekod maciakba 7. 4. 2009 01:28

no posledne tyzdne mi chello zacalo robit to iste co je tu pisane rok do zadu, da sa s tym nieco robit alebo sa zmierit s tym ze ma caka vymena operatora?

mam chelo 10mbit, povolenych spojeni v utorrente 130 (dokopy)
maciakba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod desw 7. 4. 2009 08:07

Macano udělej to jednoduše. Je to zaručená 100 % rada. Tady ti každej nakecá všechny možný pí.... a stejně to nefunguje. Taky my nešel při stahování torrentů web, stránky se načítaly strašně pomalu, vyzkoušel jsem kde co a nic nepomáhalo. Potom jsem nato přišel, ale musíš si stáhnout program bitcomet, je to jeden z nejlepších programů na stahování torrentů a v tom programu v předvolby-task-stahování bt-odškrtnout "Enable DHT Network" a webový stránky ti pudou max. perfektně zato ručim. Na rychlost stahování torrentů tahle položka nemá vliv. Kdyžtak dej vědět jestli ti to pomohlo:-)
desw
Junior

Odeslat příspěvekod maciakba 7. 4. 2009 08:35

toto moj problem nevyriesi, lebo bittorrent je zakazany na trackeroch :-/

ale inak DHT v uitorrente povolenu mam...
maciakba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod desw 7. 4. 2009 09:34

Jo, ale bitcomet je program, nevim jak s tim souvisí bittorent, to je vyhledávač. A DHT naopak musíš mít zakázáno, né povoleno. :-)
desw
Junior

Odeslat příspěvekod desw 7. 4. 2009 09:36

Jo, teď jsem si všimnul, že to je rok starý ty příspěvky ;-] Ale jestli tobě to špatně načítá stránky, tak to vyzkoušej, jako vypnout to dht.
desw
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka