Netlimiter monitor pozname... ale v plnom Netlimiteri som nevidel moznost nastavit pocet spojeni za nejaky cas. Ale pravda je, ze som ani velmi nehladal a uz dlhsie ho nemam nainstalovany, lebo mam pocit, ze robil problemy v lokalnej sieti.
zdravim
mam podobny problem. Ked zapnem utorrent, tak sa mi okamzite spomaly net, ze nejde vobec nacitat stranky. Ale ani torrent skoro vobec nejde. Mam win vistu a Chello light, takze len modem. tam sa neda co nastavit
Doteraz vsetko fungovalo a poslednych par dni to hapruje.
Poradte co s tym pls.
presne skusal som nastavit upload kazdemu suboru co taham na 1KB/s a nic, stale net pomaly, a to taham tak 3 veci a zdielam tiez, Akonahle utorrent vypnem, net je zas rychly
iceman001: A kontroloval jsi dosahované rychlosti (dsl.cz apod.)? Třeba teď chello moc nejede a i ten malý upload co máš nastavený dokáže linku zahltit. Je to sice dost nepravděpodobné, ale první věc, kterou bys měl zjistit.
Na DSL od T-COM taketo problemy nie su. Fucking CHELLO. Ja stiahnem v priemere 10GB za den a vsetko ide OK. Odporucam zmenit ISP. UTorrent ide v poho. A to mam len 512kbps upstream. V kazdom pripade ide to plnkou. A v klidku aj surfovanie samozrejme. Upload je na 47kB shapovany.
no posledne tyzdne mi chello zacalo robit to iste co je tu pisane rok do zadu, da sa s tym nieco robit alebo sa zmierit s tym ze ma caka vymena operatora?
mam chelo 10mbit, povolenych spojeni v utorrente 130 (dokopy)
Macano udělej to jednoduše. Je to zaručená 100 % rada. Tady ti každej nakecá všechny možný pí.... a stejně to nefunguje. Taky my nešel při stahování torrentů web, stránky se načítaly strašně pomalu, vyzkoušel jsem kde co a nic nepomáhalo. Potom jsem nato přišel, ale musíš si stáhnout program bitcomet, je to jeden z nejlepších programů na stahování torrentů a v tom programu v předvolby-task-stahování bt-odškrtnout "Enable DHT Network" a webový stránky ti pudou max. perfektně zato ručim. Na rychlost stahování torrentů tahle položka nemá vliv. Kdyžtak dej vědět jestli ti to pomohlo:-)