Zrušení UPC

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 2. 2008 12:49

Tak sem se rozhodl, ze zrusim UPC, 9.1.sem vyplnil webovej formular, 29. sem ho vyplnil este jednou, protoze jediny, co mi doslo, bylo info o zdrazeni internetu :evil: tak sem se rozhodl, ze poslu pisemnou vypoved a hotovo.asi hodinu sem lovil na upc.cz, ale adresu sem nenasel....tak sem volal na prodejni misto do Brna, nikdo nebral.Tak sem volal do Liberce, tam to zvedl hosik a ocohotne mi nadiktoval adresu a ze to mam napsat na papir a poslat.Tak sem ucinil, tak su zvedav...Jaky mate vy zkusenosti s UPC?Jinak adresa je " UPC ČR a.s., klientske centrum, P.O.BOX 53, 130 11 Praha 3. " Vzdycky sem si myslel, ze seriozni firma se nepotrebuje skryvat za P.O.Box...
anonymni

Odeslat příspěvekod ondra1 5. 2. 2008 13:01

UPC jsem zrušil před 2 lety písemně, během 14 dní přišel dopis že žádost evidují a do 1 měs to bylo odpojene, dúvod jsem uvedl neustálé zdražování a nehodlám platit za něco co mám z antén ze střechy grátis. Ještě mi pak hodlili do pošty nabídku, že pokud se rozhodnu připojení obnovit, tak mi dají na 1/2 roku 50% slevu.
ondra1
Junior

Odeslat příspěvekod Weslo 5. 2. 2008 13:37

jojo rušení proběhlo ok.ale trvá to měsíc a půl.
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod branda 5. 2. 2008 21:21

Já taky potvrzuji že to zrušení trvalo asi 6 týdnu. Jen doplním že jsme před tím měli 99% slevu na 3měsíce!!! :lol: .
branda
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 7. 2. 2008 21:04

problem v kontaktovani jejich zakaznickeho centra telefonicky ci pres webovy formular jsem vyresil osobni navstevou jejich klientskeho centra (U nakladoveho nadrazi 6, budova Nagano).... vyresena pomerne komplikovana reklamace (z jejich pohledu, z meho bylo vse jasny:-)... no po hodinove diskusi jsem odchazel zcela uspokojen... vse lze vyresit prakticky okamzite na miste (zruseni smlouvy, nova smlouva, zmena sluzeb, reklamace.)... pro Prazaky (vlastne i pro neprazaky) doporucuju tuhle cestu, usetrite si spoustu casu a nervu
x_pavel
Junior