Internet bez poplatků za telefon ?

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod c40vip 28. 3. 2008 20:48

Využívám několik let připojení ADSL přes pevnou linku od O2. Telefon vůbec nevyužívám a platím tedy za něj zbytečně cca 400,- Kč měsíčně. Přestože jsem s připojením Int.EXPRES spokojen rád bych ušetřil těch 400,- Kč měsíčně které platím zbytečně za telefon jenom kvůli lince /drátu/ pro připojení. Co by jste mi doporučili abych udělal - abych neudělal nějakou blbost ? Nejde mi o vysokorychlostní připojení a dosud mi stačilo 512.
c40vip
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod branda 28. 3. 2008 21:44

Něco nabízí Volný http://adsl.volny.cz/internet/, ale fakt nevím jestli to vyjde líp. Mám namysli rychlost/cena
branda
Junior

Odeslat příspěvekod c40vip 28. 3. 2008 22:47

No na to jsem se díval - je to za 429,- bez telefoních poplatků - ale nějak nechápu systém - zda současná linka /vedení/ je ve vlastnictví O2 /pův. Telecom/ nebo je síť nezávislá a já se mohu rozhodnout pro jiného zřizovatele aniž bych měl komplikace s O2.
c40vip
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod branda 29. 3. 2008 12:27

Pokud máte pevnou linku, můžete využívat internet přes Volný za onech 429,- a můžete mít vyšší rychlost(4Mb, ale pouze platí pro 40% uzemí ČR) ale pevnou o2 platíte stále. Nebo nemáte pevnou(ve vašem případě odhlásíte) a Volnému platíte 699,-měsíčne. Jak jsem už psal ty 4Mb nejsou zaručeny, ale pokud vám stačí 2Mb internet tak si myslím že tato nabídka vychází podstatně levněji. (držení pevné linky+net)
branda
Junior