Při spuštění Firefoxu padá připojení(někdy)

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod valecny 31. 5. 2008 15:27

Ahoj.
Někdy při spuštění Firefoxu mi napíše server nenalezen. Přitom Skype funguje.Připojení mám přes Wi-fi signál OK.
Víte, jaké byly tři největší katastrofy v dějinách lidstva? Hirosima 45, Cernobyl 86 a Windows 95.
valecny
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 31. 5. 2008 15:38

a je to opravdu jen pri spusteni ? nebo se to stane i behem surfovani... delalo mi to take, jen misto skypu bezela miranda, problem sam odeznel, ale zajima me to take...
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod valecny 31. 5. 2008 16:49

Někdy při spuštění někdy při serfování, takhle mi to popsal bráška no nemám tušení čím to může být
Víte, jaké byly tři největší katastrofy v dějinách lidstva? Hirosima 45, Cernobyl 86 a Windows 95.
valecny
Junior

Odeslat příspěvekod Dedomil 4. 6. 2008 09:28

Aj mne robi to iste. Alebo hadze error "Bad request!".
Dedomil
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 4. 6. 2008 15:29

asi ten signal nebude tak oki... bude to chyba pripojeni.
Nekdy se mi to stane a myslim, ze za to muzou sem tam vypadly packety. Zkus schvalne pingovat nejakou dobu treba seznam a uvidis, kolik se jich nevrati.
Kód: Vybrat vše
ping seznam.cz -t
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod valecny 5. 6. 2008 10:13

proč tamje na konci to "-t"?? a kdyz to zadam tak vypršel limit...
valecny
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 5. 6. 2008 16:08

to -t ... ze to neudela jen 4krat pingnuti, ale jde porad... muzes to chvilku sledovat a uvidis, kolik ti jich vypadne. Pokud je frekvence vyssi nez 1 z 4, pak to patrne bude tim...
aspon me to taky tak delalo, kdyz jsem mel maly signal a z toho duvodu byly vypadky ve spojeni...
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod puck 5. 6. 2008 16:12

medzi seznam.cz a -t je medzera
sleduj to 10 minut a uvidis...
puck
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nikl.it 5. 6. 2008 18:04

Tak nevím jestli je to k tématu, ale stává se mi při používání Firefoxu 2.0.0.14 že mi vypadne spojení, ale jen pro prohlížeče, tj Firefox a i Internet Explorer. Ať zadám jakoukoliv stránku chová se to jako kdybych nebyl připojen k internetu. Po restartování počítače vše OK, ještě jeden postřeh, dělá to nepravidelně, řekl bych tak 1x za týden. Všechny ostatní služby jako Icq, ping atd.. fungují bez problému. Až někdy budu mít více času tak zkusím ještě jiné prohlížeče, ale je to velice zajímavý. Podlě mě to nějak blokne port 80..víc jsem se o to zatím nezajímal. Pokud by někdo věděl co s tím byl bych rád. :-)
nikl.it
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod valecny 5. 6. 2008 20:51

já ted na brachovem kompu nejsem jo, ale ten ping mi nejde pise mi to vyprsel limit internet mi ide v poho
valecny
Junior

Odeslat příspěvekod mario13 5. 6. 2008 21:20

Skype, Miranda, ICQ a pod nemusi mat taky problem, lebo raz za cas posle alebo prijme realivne kratky packet. Prehliadac tych dat prenesie trochu viac pred zobrazenim stranky a preto je vacsie riziko, ze sa trafi chyby v sieti.

Ak ti ten ping nejde, tak by to mohol byt este aj nejaky firewall, ak tam mas. Ten navyse moze tiez sposibit urcite sietove problemy.
mario13
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 6. 6. 2008 15:22

presne tak, Skype, ICQ a dalsi na to tak netrpi...

Napr. ICQ mi drzelo spojeni, i kdyz byla ztrata packetu pres 50 %. Az pote se zaclo odpojovat a nasledne pripojovat.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrad 6. 6. 2008 15:44

Vim, ze ti to asi moc nepomuze, ale doporucuju ti si poridit poradne pripojeni a ne Wi-Fi. Mel jsem jednou v zivote a uz bych do nej nikdy nesel.
ondrad
Junior

Odeslat příspěvekod mario13 6. 6. 2008 21:05

Mozes skusit este nieco vacsie stiahnut cez ftp (napr. cez TotalCommander), ze ci to to aj tam bude robit problemy. Tam je to pomerne jednoduche, taha sa jeden subor sucasne a nie je to ovplyvnene dalsimi vecami ako renderovanie stranky. Ak to bude padat aj cez FTP, tak je to v spojeni.

Este mi napadlo, ze to moze byt aj problem s DNS, mozes skusit ako alternativu OpenDNS.

https://www.opendns.com/start?device=windows-xp
mario13
Junior