Specialni nabidka O2 (13.10. - 26.10. 2008 )

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 13. 10. 2008 11:00

:!: Neopakovatelnou příležitost pořízení nového internetu za skvělou cenu můžete využít jen do 26. 10. 2008. Zrychlený internet ADSL 8Mb/s získáte na celý rok jen za 500 Kč měsíčně včetně pevné linky. Nezmeškejte Dny pohádkových cen!

:idea: Pokud zvažujete pořízení internetu nebo přechod na O2 Internet ADSL, využijte jedinečné možnosti pořízení balíčku O2 Duo v akční ceně 500 Kč s DPH měsíčně. Navíc získáte měsíčně 300 volných minut volání z domova. Nabídka platí pouze při pořízení balíčku od 13. do 26. 10. 2008.
Neopakovatelná nabídka

* nový 8Mb/s internet v balíčku O2 Duo na rok jen za 500 Kč/měsíc
* měsíčně 300 volných minut volání z domova
* pevná linka již v ceně služby
* aktivace za 1 Kč
* WiFi modem za 599 Kč s DPH pro bezdrátové pokrytí domácnosti

:idea: Nabídka platí od 13. do 26. 10. 2008 při nové aktivaci Internetu ADSL 8Mb/s v balíčku O2 Duo se závazkem na 12 měsíců.

Cena od 13. měsíce je 899 Kč. Ceny jsou uvedeny s DPH.
Naposledy upravil snowboarder dne 13. 10. 2008 11:32, celkově upraveno 1
Důvod: přesouvám na živě/připojení k netu
36°
Dj Smolíček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Thom 13. 10. 2008 18:25

Dá se nějak přimět O2, aby to nabídli i stávajícímu zákazníkovi, pokud tento nemá smlouvu na dobu určitou (resp. mně končí za necelý měsíc)? Být to UPC, tak je šlověk donutí snadno pokusem zdrhnout, ale těmhle to bejvá fu(c)k :(
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 10. 2008 10:40

zrušit :-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 14. 10. 2008 11:14

Právěže zrušit a znovu aktivovat, to trvá dlouho. A na pouhou žádost o zrušení fixní část O2 zas tak moc nereaguje :( No, uvidím. Chci si nejdřív zjistit, zda náš lokální a v brzku dostupný provider nějak zareagoval na navýšení rychlostí a pak se rozhodnu, zda zkusím je ke změně služby (a ceny) nějak přimět :)
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod Alaco 14. 10. 2008 17:56

Zdravím,ví někdo,za kolik budou účtovány hovory? Myslím na mobily, nemyslím do pevné sítě, kde dávají 300 minut gratis /měsíc. Nikde jsem se nedočetl o výpovědní lhůtě, kdybych chtěl za rok odejít. Na infolince mě nebyli schopny na toto odpovědět.Na stránkách O2 píšou o modemu wi-fi ADSL za 599,- Kč, ale zároveň píšou, že při objednání přes eshop za 1,- Kč. Na infolince to popřeli. Má někdo už bližší informace?
Alaco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Thom 14. 10. 2008 18:13

Pokud vím, mělo by to být stejné, jako O2 Volám, akorát že tohle je Volám Basic (IMHO totéž, jen minut 300.

Výpovědní lhůta je standardně měsíc počínající běžet od prvního dne následujícího měsíce.

Btw. Snowboarder to přesunul sem a tady se diskutuje o volání,nemělo by to jít zpátky do fóra Mobilmanie? ;-) Je to divný, ale někteří s pevnou i volají (já taky, ačkoliv hovory mám propasírované přes VoIP bránu).

EDIT: Ceník
A příště "hledej, šmudlo!" 8-P
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 14. 10. 2008 19:05

Volání je úplně stejné jako u Volám - mobily tedy za 5,12 / mš 4,64. Výpovědní lhůta je opravdu měsíc...
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
Junior

Odeslat příspěvekod Barkas 14. 10. 2008 20:11

Jde to následujícím způsobem.

Pouze pokud mi vypršel závazek.
Zřídím si novou službu, např. na manželku.
A zároveň zruším starou. Jeden měsíc budu platit dvě služby.
Po mešíci mi starou zruší a je to :-)
Barkas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 14. 10. 2008 20:27

To se mi nezdá. Pokud je tam ta služba zapojena, těžko jde zřídit na někoho jiného. Naopak se po deaktivaci musí měsíc čekat, než ti ji zapojí znovu.
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 15. 10. 2008 15:57

jde to jednoduše, jak bylo napsáno výše, ale dokonce i na vás samotné ;)

prostě si objednáte novou službu (O2 Duo s pevnou linkou), až přijde technik, tak vám do zdířky, kde běží stará služba "píchne" tu novou a tu starou vyhodí. Ta stará poběží na prázdno do doby výpovědi. Holt necelý měsíc zaplatíte služby obě, ale je to mnohem výhodnější ;)

jediné mínus je na tom nové číslo pevné linky, ale komu to vadí? :-))
snowboarder
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 15. 10. 2008 16:08

A jde to tak i když máš jiného ADSL operátora?
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 15. 10. 2008 16:30

jiste, ja myslim ze ti tu akcni nabidku zridi klidne i UPC :) Nebo Orange :)

prosimvas lidi, pokud udela akci jedna firma, je logicke, ze tu akce dela jedna firma - ja nevim jak jasneji to napsat.
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 15. 10. 2008 19:16

Gruppe: kdybys radši místo hloupých narážek mluvil k věci, nebo aspoň těm lidem rozuměl, než budeš něco ventilovat ;)

Thom: To by nemělo bejt žádným problémem, ta linka běží dál, akorátže nebude fyzicky propuštěná do zásuvky. A to nikoho nezajímá. Takže určitě.
snowboarder
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 15. 10. 2008 19:27

Gruppe: odkdy UPC poskytuje ADSL??

snow: díky, známého to bude zajímat. Ten nad tebou nepochopil, že někdo třeba má přeprodávané ADSL od GTS a teď by chtěl využít O2.
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 15. 10. 2008 22:36

jinak ja osobne si myslim, ze o2 tu akci urcite prodlouzi, pac bude mit velky uspech. napriklad tarif o2 kůl mel koncit 31.8.2008 , mame tu rijen a akce bezi stale dal. ceny za pripojeni pujdou postupem casu stale niz a je mozne, ze se napriklad vyskytne jeste vyhodnejsi predvanocni akce. ja osobne bych jeste vyckal.
36°
Dj Smolíček
Kolemjdoucí

Další stránka