Specialni nabidka O2 (13.10. - 26.10. 2008 )

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 24. 10. 2008 21:54

Od smlouvy lze podle zákona odstoupit do 14 dnů pokud je to uzavřeno na dálku - tedy i po telefonu.

Co se týče TV a internetu - max rychlost bude 7 Mbps, 3 si vezme TV - pokud je na lince teoretické maximum nižší, tak základ nebude 7 ale adekvátně méně.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
Junior

Odeslat příspěvekod beat 24. 10. 2008 22:03

Takže když mám Trio, tak internet nezrychlí? Ani když na TV nekoukám?
Takže na zrychlení čekám marně?
A to i přes to, že na zrychlujeme.cz mi to píše:"Vaše domácí linka v tuto chvíli umožňuje rychlost připojení O2 Internet ADSL až 12288/512 Kb/s"

Takže O2 lže???

Je pravdou, že píšou, že se linka zrychlí v týdnu po 15.10. 2008 a žádné zrychlení se neudálo.
beat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 25. 10. 2008 17:22

Zrychlení již proběhlo, nikdo nelže, to je maximální teoretická dostupnost vůbec...
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
Junior

Odeslat příspěvekod warteam 25. 10. 2008 23:28

Tak tak.Agregace 1:50 takže když si vydělíš třeba těch 8 Mbit padesáti tak je to minimální rychlost kterou to může jet-nic moc.Známý má od nich těch 8 mega a třeba stahování z rapidshare nemá přes den vůbec cenu.Ono je hezký že zrychlili na 16Mbit ale když se to podělí tou agregací tak je to opravdu bída
warteam
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 26. 10. 2008 05:22

ať se ozve aspoň jeden jedinej člověk, kterýmu se v rámci sítě O2 prokazatelně projevil vliv agregace na rychlosti...

situace, aby se vliv agregace projevil, je prakticky vyloučena a teoreticky nefunguje tak, jak se domníváš...

agregace není rychlost koncovýho zákazníka děleno padesáti...

agregace je součet rychlostí všech zákazníků (užívajících konkrétní tarif) jednoho poskytovatele v rámci danýho agregačního bodu děleno padesáti...

známýmu řekni, ať si pořídí premium účet nebo ať denní pokles rychlosti řeší s provozovatelem rapidshare...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Thom 26. 10. 2008 08:43

No tak i kdyby se ta agregace projevila naplno, tak rychlost přes 160 zas takový teror není; leckomu stačí i EDGE či 4G, které má tohle často jako reálné maximum ;-)
Z Rapidshare stahuju celkem málo, alekdyž jsem na to koukal, tak rychlost zhruba odpovídala tomu, co přidělují free userům.

(btw. téma rychlostí bych v tomto topicu už neřešil)
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod ossobne 26. 10. 2008 08:53

Mě stačí i rychlost GPRS, zvlášť když je zadarmo.
:-) :-) :-)
Růžový panther je o5z5 ... a s ním přichází i zákon !!!
ossobne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod warteam 26. 10. 2008 17:00

kernel_panic [passed] píše:ať se ozve aspoň jeden jedinej člověk, kterýmu se v rámci sítě O2 prokazatelně projevil vliv agregace na rychlosti...

situace, aby se vliv agregace projevil, je prakticky vyloučena a teoreticky nefunguje tak, jak se domníváš...

agregace není rychlost koncovýho zákazníka děleno padesáti...

agregace je součet rychlostí všech zákazníků (užívajících konkrétní tarif) jednoho poskytovatele v rámci danýho agregačního bodu děleno padesáti...

známýmu řekni, ať si pořídí premium účet nebo ať denní pokles rychlosti řeší s provozovatelem rapidshare...

No nevím jak je to s tou agregací ale jede mu to na preium účtu přes den od 0 do 30kb/s a určitě není sám.Plno lidí si na to stěžuje.
warteam
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 26. 10. 2008 17:12

když nevíš, jak je to s agregací, nerozebírej ji...

viz výše, ať si rychlost stahování z rapishare řeší s provozovatelem rapishare, není nejmenší pochyb, že v danou chvíli mu zbytek civilizovanýho internetu pojede dle parametrů platnýho tarifu...

stěžovat si ještě nikdy nic nevyřešilo...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod warteam 28. 10. 2008 01:29

Ty seš nějak moc chytrej
warteam
Junior

Odeslat příspěvekod MikiV65 28. 10. 2008 08:43

Tak máým už ten net doma a jede docela dobře narozdíl od toho co jsem měl před tím.Rychlost připojení je nějak 6,5Mbit.Jen se chci zeptat nevím jak je to u O2.U předchozího poskytovatele mi internet běžel 128kb/s při stahování ale po chvíli mi kvůli staženému objemu dat zpomalili na 68kb/s.Platil jsem 475 s DPH takže docela předražený.Nevíte jestli dělá tohle i O2?Teď mi to stahuje skoro 700kb/s ale aby mi to po chvíli nezačalo stahovat třeba 100kb/s kvůli staženému objemu dat.
MikiV65
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 28. 10. 2008 11:14

FUP prý uplatňují (resp. nějaké řízení provozu). Ale prý "desítky GB nejsou problém".
Snad 700 kB/s, ne?
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod MikiV65 28. 10. 2008 12:28

Přitom mají ale na svých stránka že FUP je už bez limitu.Ptal jsem se proto protože u O2 má všechno vždy malý háček.Ale jinak jsem s internetem zatím spokojen.
MikiV65
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 28. 10. 2008 12:57

Takovýhle "háček" jako O2 má ale každý operátor. Každý má v podmínkách možnost omezení provozu kvůli nějakým šílencům ;)
Thom
Junior

Odeslat příspěvekod RostaD 28. 10. 2008 13:48

Vseobecne se vi ,ze na RS a zrejme i P2P je filtr uplatnovan vzdy tam,kde je zvyseny datovy tok z techto sluzeb ...,tyto filtry pote nebyvaji povetsinou uplatnovany v nocnich hodinach ...
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution
RostaD
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka