Spatne jdouci internet na notebooku (wifi)

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Martyy 18. 10. 2008 14:23

Ahoj, mam proble s internetem na notebooku. Na PC jde internet v poradku, ale na notebooku ve stejne mistnosti pres wifi spatne (stale musim stranku refreshovat nez nabehne, obcas misto stranky naskoci html kod...). Jedna se o notebook Dell Inspiron 6400 (bezdratova karta WLAN Dell) a router Zyxel P66OHW. Nevite cim to muze byt? Diky
Martyy
Junior

Odeslat příspěvekod Martyy 20. 10. 2008 22:50

Stejny problem mam i ve skolni siti. Nemuze to byt treba ovladaci?
Martyy
Junior

Odeslat příspěvekod admsima 28. 10. 2008 16:09

no...pokusim se pomoct..měl jsem s touto wifi na delliku taky problemy..mě se stále wifi odpojovala šla pomalu,...vyřešil jsem to stáhnutím nejnovějšího ovladače ze stránek dellu, ale nenainstaloval jsem to i s celou aplikací na správu wifi, ale staré ovladače jsem přes správce zařízení odebral a nainstaloval rucne soucast toho souboru od dellu..celý stahovaný ovladač má několik desítek MB, ale saamotný driver je malý..je potřeba pouze vyextrahovat soubory do zvoleného adresáře a samotnou instalaci přerušit..pak tedy ručně vybrat driver a vod té doby mi vše šlape v pohodě a funguje mi i ten správce od dellu..musí se to ale udělat postupně...moc to nechápu :D
admsima
Junior