zjištění účastníků ve wifi

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod drago5 19. 12. 2008 14:48

Zdravím, chci se zeptat jestli je nějaký program který by mi řekl kolik lidí je píchlých na moji wifinu?Mám totiž tp-link 543g a ten furt bliká i když mám wifinu v ntb vyplou.V manuálu o tom nic není.Děkuji za odpověd.
drago5
Junior

Odeslat příspěvekod drago5 19. 12. 2008 15:55

to ste tak zhnilí odpovědět?? kdybych to vygoogloval tak se neptám.....

Todle fórum jde pěkně do.....
drago5
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 12. 2008 16:19

drago5: za vulgarismus bych te nejradeji proplesknul a LOCKnul

1. tohle PRESNE s TPlinkem uz jsme VAZNE RESILI
2. blika porad
3. nac program? Staci se podivat do weboveho rozhrani toho TPlinku, tam mas vypsane wireless klienty :)

PS: Preji hezke svatky
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Spaceber111 19. 12. 2008 16:51

Aj mne blikaval moj SMC ked som mal vypnuti router , pozrel som do weboveho rozhrania a nejaky sused bol na mna pripojeny a ryzoval net. Dal som MAC filter a skoncil.
Spaceber111
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 12. 2008 17:00

TP link ovsem blika naprosto bezne i kdyz na nej nejsi pripojeny. Mam jej hned vedle telky tak vim :D
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Brut 19. 12. 2008 17:00

To drago: Pokud nemáš síť zabezpečenou vůbec nijak, tak bych se nedivil.
Jinak se mrkni na ty wirelles clients. :)

Omez dosah wifi, počet klientů, vypni DHCP, povol svoji MAC adresu a dej šifrování, pak můžeš klidně spát, nenarazíš-li na dobrého hackera. :)
Brut
Junior

Odeslat příspěvekod drago5 19. 12. 2008 17:02

děkuji a ani to nebolelo :o)))))
drago5
Junior

Odeslat příspěvekod drago5 19. 12. 2008 17:10

for Gruppe : za vulgarismus bych te nejradeji proplesknul a LOCKnul....no jestli to bereš jako vulgarismus tak seš divnej. Skus se proplesknout sám, u mě ti to nevyjde. Místo kydů si mohl poslat link a nebo odpověd jako borec pod tebou.Jestli ti vadí někomu pomáhat tak sem nelez.Od toho je to forum.
drago5
Junior

Odeslat příspěvekod mad_doc 19. 12. 2008 17:35

drago5 píše:to ste tak zhnilí odpovědět?? kdybych to vygoogloval tak se neptám.....

Todle fórum jde pěkně do.....

:shock: cha, no teda kámo, musím dát kolegovi za pravdu, že tohle teda není nejslušnější reakce po hodině nezodpovězeného dotazu :roll:
ale každýmu narostla huba jinak...
mad_doc
Junior

Odeslat příspěvekod Forino 19. 12. 2008 18:04

Pripajam sa - minimalne "Divny" si ty ak po hodine ostatných oznacis za hnilych odpovedat. Naviac ak si si nevsimol prave Gruppe Ti odpovedal na otazku.
Forino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cache 19. 12. 2008 18:13

Ja len dodam, ze wifi moze blikat aj pre to, ze sa na nu niekto pokusa neuspesne pripojit.

Mne takto blika pernamentne a v logoch vidim, ze kazdych 40s sa dakto probuje pripojit. Neviem ci umyselne, alebo nechtiac (windows su obcas tupe, hlavne ked si ich clovek nevie nastavit), ale aj tak nema sancu (wpa2-psk, hidden ssid, mac filter, ssid a psk s casu na cas menim).
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý