od kernel_panic [passed] 3. 2. 2009 11:00
já se o tom nechci nijak handrkovat, nijak se mě to netýká a zjevně se to nedotklo ani tisíců návštěvníků tohoto fóra, jelikož se tu doposud neobjevil nikdo, kdo by potvrdil automatickou migraci...
z mýho okolí velkoměsta neznám dodnes nikoho, komu by byla provedena automatická migrace, přestože je už třetího února...
tím samozřejmě netvrdím, že v republice nejsou uživatelé, kteří byli přemigrování prvního, druhýho nebo dokonce dnes...
ale s určitostí se nebojím tvrdit, že stejně tak budou zákazníci, jimž bude linka přemigrována až patnáctýho, třiadvacátýho a nedejbože třebas i v březnu...no a některým vůbec...
kouzeným, klíčovým a pochopitelným slovem je to "OD", na jeho významu se jistě shodneme, ne? určitě se domluvíme i na tom, že technicky prostě nelze všem klientům "cvaknutím tlačítka" v rámci jednoho dne změnit službu, ikdyby se na to O2 celýho půl roku vehementně připravovala...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?