od skyso 11. 2. 2009 10:29
Mne by mal tiez coskoro dojst Dlink od tcomu, Turbo2. Takze tesim..
Samotny router by mal mat niekolko nastaveni co sa tyka zdielania netu v istom case, atd..resp. moj doterajsi router linksys taketo moznosti ponuka, neviem ako je to u tcomackeho Dlinku, reps. u toho, ktory si od nich beries..
Moji fotrovci maju Tcom T2ku, a ked dojdem na vikend k nim, a zapnem torrenty, tak oni nebadaju na svojom pc ziaden rozdiel v nacitavani stranok (mozno minimalny, ked torrent zacne na full ist)...
Osobne sa na Tcom tesim, aj ked klesne z doterajsich 3,5mbit na 2,0mbit, ale nie je tam ziadne FUPko, co pri terajsom nete mam 1GB/24hod (co je podla mna riadna hlupost-naco mi je potom taky rychly net, ked mam denny limit)..takze uz len kvoli ziadnemu fupku sa na tcom tesim. Trosku ma trapy up 256KB, ale tak snad to nejako predycham a casom sa to zlepsi..
Skoda, ze v "mojom" meste nie je natahana optika, inac by som siel na ich novu eksn opticka siet od Tcomu za v podstate rovnaku cenu ako je to pri T2.
Co sa tyka zdielania netu, tiez sa chystam zdielat, resp. kym susedom vyprsi viazanost s terajsim providerom. Neskusal si rozmyslat nad T4kou, je tam rychlost 12mb za 1200sk, co ked to na napr. 4roch rozpocitas je 300sk/m a rychlost maju v podstate 3mbit a aj to ak by vsetci naraz tahali, inac ak bude sam na nete, ostatny v skole, tak rychlost mas krasnych 12mbit za 300sk/m..
Dell XPS m1210 12'1| 1280x800 WXGA | CoreDuo 1,6GHz | 2x512MB 667MHz | 80GB HDD | GeForce 7400Go 256MB TurboCache | 8x/24x DVD/CD RW DL | Webcam | WiFi |