Tak by si vedel mám doma Mágio TV na optike.
S tým že je FiberTV paródia na IPTV s tebou súhlasím.
Tie tragicke francúzke sagemácke settopboxy sú katastrofa...
Rodičia ich majú doma dokonca dva a už dva krát im boli vymenené. Jednoducho sú to lacné šmejdy ktoré plnia svoju funkciu totálne nedostatočne...
Je to hanba od tak veľkej firmy používať tak trapné zariadenia..
Ale mno pozri sa na to aj z druhej strany .
Za málo penazí nikdy veľa muziky nebude...
Môžme byť radi že máme ako tak konkurenčné prostredie.
Ak by orange neprišiel netrúfam si odhadovať aké produkty a aké ceny by tu u nás teraz panovali.
Pozi si Českú republiku, tam sú na tom horšie ako MY...
A z5 k magio TV...
Jednoducho T-com má lepšiu káblovku tak ju mám od nich...

v Žiline ako v prvom meste v strednej európe Deutche telecom nahodil zariadenia ktoré nemajú nikde v strednej euŕópe. Žilina slúži T-Com -u ako testovacia základňa pre ich najnovšie technológie...
Takmer celá technická podpora okrem špecializovaných pracovísk je tu v Žiline na Poštovej Ulici, necelých 500 metrov od môjho bytu.
A dôod prrečo nemám net cez optiku od T-comu je ten že T-com má 200GB Down/UP fup...
Keď to 3 mesiace po sebe prešvihneš tak ti znížia rýchlost na 2048/256 ak sa nemýlim...
A z5 k UPC...
Tie scréény som sem hodil aby aj zákazníci UPC videli že je možné mať za necelých 600 korún 40/4 mbit/s na optike.
Jenoducho UPC by sa mala nad sebou zamyslieť a zmeniť prístup k zákazníkom.
Ak sa tak nestane tak ľudia so zdravým rozumom ak majú možnosť preisť ku konkurencii s lepšími podmienkami tak odídu...
Holt také tie fintičky že treba 2 mesiace pred skončením výpovede prísť podpísať výpoveď , lebo keď to neurobíte tak si vás automaticky bez akého koľvek súhlasu z vašej strany zaviažu na ďalšie dv roky...
Tak to považujem za nečestné obchodné praktiky ktoré by v dnešnej dobe nemali už u žiadneho providera fungovať...
Okrem UPC je tým známy aj Slovanet...
T-com ide opačnou cestou
Na Mágio internete ak sa znova zaviažete tak vám skrátia viazanosť 5 mesiacov...
5 mesiacov menej... teda namiesto 24-ky máte iba 19-ku a aj tu je šanca že vám ju o5 za necelé 2 roky skrátia o ďalších 5 mesiacov..
To je presne opačná politika akú má slovanet a UPC..
ZákazníkT-comu je rád že má novú akciu, internet má 6 mesiacov za 9 eur ak má aj magio tv tak dostane ďalšiu zľavu - 2 eura...
Tak a z tohoto mi skutočne vycháfdza UPC ako najhoršia možnosť...
Nech sa na mäa nikto nehnevá ale ak má niekto na výber T-com ADSL2+ alebo Optiku prípadne Orange Fibernet asi nebude vporiadku ak si vezme čosik od U**...