Dobrý den,
Mám takový zvláštní problém.
Používám službu: O2 Internet 16/1 MB již třičtvrtě roku.
A v posledních měsících mě hodně trápí jeden zvláštní problém.
Pokusím se popsat níže:
Můj modem od O2 : comtrend vr-3026e mě přijde po 4 až 5 dnech od tvrdého restartu a vrácení do továrního nastavení je líný jako mrcha. Během tvrdého restartu a vracení zpět do tovarního nastavení mě modem vykazuje hodně slušný výkon, ale pouze dočasně!
Ale jak uplyne 4 až 5 dní začne se projevovat obrovské zpomalení během hraní her po internetu. Hry jsou docela pomalé a mají určité zpoždění lagg. Projevuje se to tak, že když vystřelím na protivníka který je předemnou moje první 2 až 4 střeli ho vůbec nezasáhnou až na po čtvrté ráně možná ano. Jako kdyby se ztráceli pakety nebo co. Nebo se neodesílali data na server že střílím prostě se to ztrácí někde. A přijde mě, že můj modem je až moc líný, přetížený a nestíhá odesílat určitá data. Já neznám problématiku modemu, ale na přetížení to tak vypadá z mého hlediska. Když provedu tvrdý restart modemu a veškeré nastavení se vrátí do továrního nastavení tak tento zmíněný problém nemám. Protivníka dokážu takto bez problému zasáhnout na první až dvě střeli naprosto bez problému! Ale jak uplynou 4 až 5 dní tak mě hry po internetu jdou úplně zpomaleně občas se to i posekává atp
Dokud opět neprovedu těžký restart mého modemu a zpět do továrního nastavení.
Proto se vás ptám je tohle normální? Nebo modem: comtrend vr-3026e není dostatečně výkoný? Nebo se jedná o hardware závadu na přístroji: comtrend vr-3026e?
Rychlost downloadu a uploadu a moje pingy se zdají být v pořádku. Problémy mám jen ve hrách po internetu.
A je úplně jedno jestli jsem připojený přes kabel nebo přes wifi výsledek je úplně stejný dochází po 4 až 5 dnech ke zpomalení!
Prosím pomozte