Připojení O2 internet přes sim a slot v Noteboku Dell 6320

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod patrik.bb 16. 3. 2012 20:04

Zdravím, pod baterkou jsem našel v NTB dell 6320, slot na sim kartu. Vložím nastavím přípojení O2 a píše mi to chybu 734?
patrik.bb
Junior

Odeslat příspěvekod soban 16. 3. 2012 23:32

No tak nám řekni co chyba 734 znamená....

Kdo to má vědět ?

Že by špatný PIN ? Zruš ho na kartě. Nebo špatná norma - nevhodný modem který nepodporují naši operátoři ?

Jinak co je to za modem ? A je to modem ?
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 17. 3. 2012 07:57

Tenhle dotaz bych asi smeroval na sesterske forum Mobilmania, heslo a prezdivka jsou stejne, jako tady na Zive. Sekce mobilni internet.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod lukyn7 17. 3. 2012 08:04

http://web.o2pripojse.cz/faq.html píše:Co znamenají jednotlivé chyby, které se zobrazují při připojení?

Chyba 691 - CDMA - Chyba jména / hesla. Nutno zkontrolovat správnost zadaných údajů a případně je opravit.
Chyba 721 – CDMA - Vzdálený počítač neodpověděl. Kontrola pokrytí v dané lokalitě. Pokuste se o zlepšení příjmových podmínek nebo restartovat modem. V případě přetrvávajících problémů kontaktujte *11.
Chyba 734 – GPRS/EDGE/UMTS - Řídící protokol linky PPP byl ukončen. Nutno provést kontrolu nastavení v PC. Chyba byla způsobena žádným/chybným zadáním APN nebo AT příkazu. Zákazník může kontaktovat placenou podporu 14141 a nebo využít program O2 Průvodce připojením který provede nastavení v jeho PC.
lukyn7
Junior

Odeslat příspěvekod patrik.bb 18. 3. 2012 17:37

To mi na O2, říkali, taky, že musím zadat AT příkaz, do programu toho počítače, ale já nemám žádný program k tomuto Dellu ani k tomu nebyl !
patrik.bb
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 18. 3. 2012 17:53

Ale ovladace k modemu a devicemanager prece mas. Ten modem musi mit nejakou konfiguraci, kam lze APN dopsat.

Pripadne se obrat na techsupport DELLu.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Gruppe 8. 5. 2012 15:08

důležitý dotaz - WWAN modem už v tom máš? Jaký?

to že je slit na simku ještě neznamená, že má WWAN modem ,)

jinak soft pro Dell musíš mít, občas je problém sehnat i správné ovladače, ale po trošce snažení vše funguje výborně, dobré zkušenosti mám napříč žadami s WWAN 5530/5540/5550

- jinak techsupport jak O2 tak Dellu bývá v těchto případech...jak to napsat...bezradný, zkoušet, zkoušet, zkoušet...odinstalovat ovladače, zkusit jiné apod
Gruppe
Mírně pokročilý