Huawei Echolife G520i se nepripoji k internetu

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod esquire 9. 6. 2014 06:29

Zdravim. Do vcerejsiho dne jsem normalne pouzival tento modem, pak jsem upgradoval na novy firmware dle stranek O2 a ted je mrtvy. Nevim, zda ten firmware nebyl spatny, kazdopadne bych potreboval funkcni soubor. Bohuzel si nepamatuji verzi toho predesleho. Muze mi nekdo poradit, popr. kde delam chybu? Moc dekuju za rady.
esquire
Junior

Odeslat příspěvekod PiranhaGreg 9. 6. 2014 06:43

Jak moc je mrtvý? Nejde vůbec zapnout?

Kdyžtak na těch O2 stránkách
Po každém upgradu se doporučuje modem resetovat do továrního nastavení.
Reset je možné provést pomocí jakéhokoli dlouhého tenkého předmětu (párátko, kancelářská sponka, atd.). Zezadu je na modemu malý otvor s nápisem Reset, kam zastrčíte párátko a podržíte stisknuté cca 10 vteřin. Kontrolky na modemu začnou postupně zhasínat. Po 10 vteřinách stisk uvolněte a počkejte cca 1 až 2 minuty, než se kontrolky na modemu opět ustálí. Jakmile modem znovu naběhne, je vše hotovo.
PiranhaGreg
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 9. 6. 2014 06:58

Zapnout jde, ale nepripoji se k internetu. Pritom podle webu O2 mam vse spravne nastavene. Nevim, cim by to mohlo byt...
esquire
Junior

Odeslat příspěvekod PiranhaGreg 9. 6. 2014 07:17

Aha, když napíšeš že je mrtvý, tak si představím něco horšího :mrgreen: . Já myslím, že aktualizace firmwaru proběhla v pohodě. Spíš bude problém s tím nastavením. Zkus to třeba podle tohodle ;-) .
PiranhaGreg
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod soban 9. 6. 2014 08:25

Vše by mělo být přednastavené, takže použít reset.

Svítí kontrolky OK?

Kam máš připojený PC prostřední dva eth porty jsou v defaultu pro IPTV na nich internet nefunguje, taktéž wifi bude vynulované takže si ho povolit a nastavit.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vladimir 9. 6. 2014 10:43

Máš modem HG520i a jenom jsi nenapsal to písmeno H na začátku, nebo máš nějaký jiný model, než dodává O2?
vladimir
Expert