Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Dusan píše:eLzyx píše:vtip je v tom, že to není tvůj modem ... většinou
Vzhledem k tomu, ze pronajem je zpoplatnen, tak je to fakticky moje zarizeni. To je jako kdybych mel auto od leasingovky na operak a ta se najednou rozhodla, ze jednou za cas kdyz to auto zrovna nepouzivam ho pujci nekomu jinemu.
Nemluve o praktickych vecech jako je bezpecnost a ruseni jinych siti.
JEDNODUCHO na h t t p : / / w w w. u p c. c z/mojeupc.Mizi píše:Jak poznám že to mám na modemu zapnuté?
Vypni (zruš) si to sám na h t t p : / / w w w. u p c. c z/mojeupc.Dusan píše:Story pokracuje, druhy byt, druhy UPC ucet, zase zapnuta wifree bez jakehokoliv upozorneni nebo moznosti opt out. Volani na help linku dvacet minut poslouchani "nezavesujte, jste prvni v poradi". Ku*vy jedny UPCckovy.
kolemjdouci2014 píše:Ty musis být dobrý mimoň. Není to tvoje zařízení. Ani fakticky, ani teoreticky. Ty ses rozhodl, že si od od nich pujcis a za to platiš. Srovnani s leasingem je naprosto mimo.
Persbrandt píše:... A krome toho, pokud se nepletu , UPC automat. zaplo wifree i na modemech odkoupenych, ktere mu nepatri, a tam uz je to tedy svym zpusobem zasah do ciziho. Kdyztak mne opravte, ja odkoupeny modem nemam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků