Nargon: Děkuji za vysvětlení.

Když bych ale věděl, co kde nastavit, tak sem nepíšu.

Psal jsem, že jsem to nastavoval přes Quick Setup a že mi to nastavilo to co je vidět na screenu. Takže tvá rada "Pokud použiješ to co tě napadne, místo toho co tam máš mít, tak se pak nediv že to nefunguje jak má." je mi tak něják na nic.
Má IP je jiná, než mám nastaveno v routeru ve WAN. Jednak ji mám v papírech od poskytovatele (je tam static IP, brána, DNS, atd.) a také když dám myip.cz tak mi to napíše tu IP co mám v papírech (ne tu co mám nastavenou v routeru). Když v routeru WAN nastavím ručně na Static IP a vyplním vše dle papíru od poskytovatele, tak mi internet nejde.
Dle sdělení technika MÁM VEŘEJNOU IP adresu (což jsem mimochodem psal již v úvodu)!! Pokud bych ji neměl, tak bych s tím tady neotravoval a dál bych to řešil streamováním přes seetong.com
Po zadání mé IP adresy z jiného připojení se do routeru nedostanu. Myslím, že toto standardně v routeru nastavené není. Je třeba to tedy nastavit. Bohužel nevím jak.
Ale jináč díky že jsi se stavil.
soban: Ano asi nemám na routeru veřejnou IP a router je špatně nastaven. Je mi ale záhadou, že internet funguje. Navíc, když dám myip.cz, tak mi to též zobrazí mojí veřejnou IP. Ještě mě napadá, že před routerem mám takovou malinkou krabičku. Je do ní zapojena anténa a pak dál propojeno do routeru a to celé je připojeno k síti. Myslím ale že technik mluvil že je to napájení antény (jestli je to možné). No asi na to zavolám technika ať to nastaví.