dastin-dastin píše:Ja jsem uz mel asi vsechny modely z AVM v rukou a je to opravdu kvalitni nemecka prace z Berlina a na novy kus davaji 5 let zaruku.
Ahoj, dokazal bys poradit? Posilaj se Fritze do Nemecka do servisu?
Mam 7590, bohuzel asi umrela wi-fi, kdy se to tvari ze jede ale nic neprijma / nevysila.
Psal jsem do AVM, popsal celej problem a ze to mam 4 roky. Firma se neozvala a tak cekam ted odpoved a davam tomu jeste par dnu.
V CR vim ze je na Praze 4, ale ta firma asi dela jen firemni klienty a taky bez reakce.
Uvazuji ze v nejhorsim koupim 7583 (znaceno ted v Italii taky 20002921 - dohledal jsem ze ma i bonding ze je to asi stejne jen ma uz WPA3 pro wifi), da se koupit novej za asi 4000czk a umi i bonding. Mam terminator, ale mozna by bylo lepsi mit to zapojene primo.
Dotaz: 7583 umi skutecne i ten nas v CR bonding?
-- 23. 9. 2022 10:56 --Horyn22 píše:Technik řekl, že jeho práce je spustit Terminátor a co je za tím, že si každý řeší sám....
Takže nespustil a vracím se k TOP vláknu
Jestli jeste potrebujes, mohu udaje napsat. Mam 7590 kdy byl dosud jako router za Terminatorem. Puvodne byl pouzivan na single line a ted nove s bondingem nez umrela wi-fi.
Technik ano to rekl spravne, me to taky jeden i kdyz dost ochotny rekl, ze vic je to nezajma. No ale pokusil se s tim ze stejne musime zavolat ISP, ze ten ma ty udaje a bez tech udaju to neudela ani technik z Cetinu. Sam to nevedel jak to tam nastavit.