Ahoj, Dobrý den,
mám otázku ohledně internetu.
Už asi 7 let mám internet od UPC, teď se stěhuji a na nové adrese optika neni k dispozici, takže musím přejít na VDSL.
Můj logický a asi naivní myšlenkový pochod byl (jelikož se UPC s Vodafonem spojilo), sjednat přechod mezi těmito společnostmi..nemusím řešit výpověď, oni se o všechno postarají a je to.
naivita nezkušené zafungovala...volam minulý týden do UPC/VF s mým požadavkem..slečna s kterou jsem mluvila poprvé my všechno odkývala, že uděláme vše jak si myslím a slíbila mi zpětný kontakt od kolegy, který se mnou domluví převod a instalaci.
....po asi 5 dnech kdy se mi nikdo neozval jsem volala znovu. Tam jsem byla vyvedená z omylu, že si to musím u UPC zrušit (zaplatit popř. vypověďní poplatky) a potom si to můžu sjednat u VF.
Pán mi volal už asi 3krát, evidentně zmatený jak lesní včela a nikdy jsme nic nevyřešili...jenom at uzavřu smlouvu, že se to pak vyřeší.
Máte s tímhle nějaké zkušenosti někdo? Protože chápu, že VF koupilo UPC a možná nemají všechno převedené, ale asi to nejmenší co pro zákazníka můžou udělat je překlopit smlouvu, sjednat nový internet a je to..nebo ??
Mezitím jsem mluvila i s O2, mám od nich k dispozici modem který bych tím pádem aspoň využila..Ale všichni okolo mě mi radí, ať se O2 vyhnu
Mám tedy dvě otázky.
Je normální přístup VF/UPC? Máte s tím někdo zkušenosti?
A případně jaký internet (od jaké společnosti) VDSL byste mi doporučili?
Bydlím na Praze 2
Díky moc za ochotu
Jana