od Sasakr 29. 12. 2024 13:56
Potvrzuji, chvíli po probuzení PC trvá, než se připojí k síti. Ale žíly mi to netrhá.
Mám jiný problém. Povedlo se mi ten Sagemcom koupit na bazoši s tím, že tím nahradím ten pronajatý, ušetřím nějaké koruny a budu mít zkrátka vlastní. První, co jsem zkusil, bylo přepsat všechny hodnoty z toho od nich, přehodil jsem kabel a prd. Internet nejel. Začal jsem to řešit s T-mobile, ten mi samozřejmě nabídl bridge mod, což jsem nechtěl, aby mi tu dvě identický zařízení nežraly proud. Chtěl jsem zkrátka zprovoznit ten můj. Po nějakých telefonátech a mailech z nich vypadlo, že to nejde, protože v tom mém Sagemcomu je ten jejich customizovaný T-mobile firmware a že by bylo potřeba, aby tam byla vanilla. No tak koukám na stránky Sagemcomu a tam samozřejmě žádné firmwary ke stažení nejsou. Ale stejně... mám pocit, že si ze mě tak trochu dělají srandu a prostě mě chtějí jen odradit. Řešil to někdo? Dává jakýkoliv smysl, aby mi nemohli zprovoznit modem kus za kus, protože v tom novém je stejný FW, jako je v tom jejich?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn