Emil Pastelka píše:...pak bych to řešil nějakým levnějším 1 GB switchem, například TP-Link LS1005G v ceně do 300 Kč.
Respektive, jaký problém jste vlastně na routeru zjistil?
mám aj switch. problém je ten, že mám 65Mbps internet a stáva sa mi, že 2 PS mi ukazujú 800-900kbps ˝spotrebu˝ moje PC alebo noťas + TV skoro žiadnu a zrazu TV začne sekat, aj ked má nadstavenú prioritu. dám speed test a ukáže max 10-15 Mb... resetnem a ide nejakú dobu normálne. skusil som teraz 2 dni, že som anténu zapojil rovno do sviču a 2 dni nebol žiadny problém. môj PC bol zapojený zo sviču cez router a kedže nemám vo zvyku moc sťahovať, ani pozerat videá na nete, šlapalo to pomerne dobre. tak že ked si odmyslím ten jeden nefunkčný port, tak bude problém bud v tom, že nezvláda väčší nápor, alebo je v čudu ešte jeden port a ten to celé ˝rozhasí˝. ešte je možné, že mi router ukazuje zlé hodnoty sťahovania a decká vyťažia celú linku, ale to by bola chyba softvéru a to by sa určite prejavilo aj u iných routeroch.
rozmýšlal som ho vymenit za ten istý, ale bojím sa že to bude blbnúť tiež. pozeraj som nejaké zrovnávačky a asi kúpim AX53