Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Almiz píše:Taky by jsem chtěl přispět svým názorem do mlýna. Tady se diskutuje o tom, od jakého providera se nechat připojit. Narazil jsem na velký (korupčně zavánějící) problém u SBD Vítkovic a NH. V našem domě byl již nainstalován internet od Erkoru a já jsem si řekl, ať tady ve vchodě bude konkurence a nedopadnem jek u kabelovky či Telecomu. Tvrdě jsem narazil, žádný již další poskytovatel nesmí již provádět instalaci!!! TAkže mi nic jiného nezbylo než Erkor, který má obrovské výkyvy rychlostí a od 16hod. asi do 21hod. je prům. rychlost 50kbps!!!o/quote]
fretka píše:jojaveja:tak to máš supr,já jsem před časem taky šmejdil a sháněl,nakonec mezi Erkorem,Netopýrem,Telmédií,Ha-vlem,zvítězila Poda,na kterou se čekalo asi měsíc a půl,přitom s SBD to vylítal důvěrník během tří dnů od podpisu smluv,pořád říkali příští týden a nic,byly také občasné malé i velké probémy,které se jakž tak vždy řešili,někdy i se zvedáním hlasu,taky cena by mohla být o málo nižší,teď mi nabídla konkurence "gudnet" montáž wi-fi na balkón mého domu,na zkoušku,na test na týden grátis s rychlostí 512/128 kbps,tak uvidíme,za týden napíšu jak jsem pochodil,jinak mají tu 512ku za 498,-vč.daně,256ku za 398,-Kč a 192ku za 298,-Kč,IP adresa nesdílená-neveřejná,agregace 1:10,v noci prý jede až 1Mb,instalačka od 1000,-Kč až po 400,-Kč,další zařízení jako wi-fi,wireles lan PCI adapter,kábly hradí sami.No tak do toho neběž že?Uvidíme,uslyšíme.w/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků