Český telecom - dnes byl výpadek

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod vratu 29. 8. 2005 11:03

Dnes se prý celá republika nemohla připojit k internetu. Mě to zastihlo také (mám IE Sprint).

Vy co máte internet od Českého Telecomu:
Šlo se vám připojit?

// Howard - upraven nazev
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Junior

Odeslat příspěvekod michelin 29. 8. 2005 11:08

nevim o nicem :) v kolik to tak bylo hodin? ja sem se pripojoval 10:30 nebo spis sem poustel komp ;) mam router ;)
Poslední věta před smrtí: "Pusť mě k tomu, já tomu rozumím."
michelin
Junior

Odeslat příspěvekod Mapek 29. 8. 2005 11:11

ADSL nám (Olomouc) nejelo. Na podpoře akorát vyhrávala muzika.
Mapek
Junior

Odeslat příspěvekod jejaka 29. 8. 2005 11:12

kolem 11 to fakt nejelo, potvrdili mi to i na infolince a volat nejde jeste ted, internet uz jede
jejaka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michelin 29. 8. 2005 11:28

tak to vypada ze ve zline neco takoveho probehlo zrejme driv, jelikoz od chvile co sem zapl komp tak jsem i nekolikrat telefenoval a zadny problem se nevyskytl
Poslední věta před smrtí: "Pusť mě k tomu, já tomu rozumím."
michelin
Junior

Odeslat příspěvekod misapu 29. 8. 2005 11:28

Já jsem na Telenoru v Brně a nejelo mi to včera večer, dneska nevím. V sobotu jsem měl taky výpadek v noci asi hodinku.
misapu
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 29. 8. 2005 12:45

Mě už to tak hodku běží... na infolince jsem na ty vyhrávající muzice čekal asi 30 min a pak mi řekli že je to celorepublikový :lol:
vratu
Junior

Odeslat příspěvekod Mapek 29. 8. 2005 13:53

Stejně ta muzika je skvělá. Po chvíli toho jejich vyhrávání bych je měl sto chutí zaškrtit i v případě, že bych původně měl v úmyslu se s operátorkou podělit o své nadšení z fantastické služby :-)
Mapek
Junior

Odeslat příspěvekod schm20 29. 8. 2005 17:20

jo taky jsem měl problém ráno to jelo v pohodě ale kolem 10:30 jsem se odpojil a hned jsem se chtěl zase připojit a pořád to hlásilo nějakou chybu 630 nebo tak nějak a před chvíli jsem se zase nemohl připojit taky to pořád hlásilo nějaký chyby

P.S. Můžete surfovat na netu když někdo volá z pevné linky mě se net vždycky odpojí
schm20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fang 29. 8. 2005 18:32

schm20 píše:P.S. Můžete surfovat na netu když někdo volá z pevné linky mě se net vždycky odpojí
/quote]

Tak si tam zapoj splitter , pokud ho tam mas tak ho mas zapojen spatne.
Fang
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 29. 8. 2005 19:21

mě se o5 nešlo připojit... cca v 19 hod... tak jsem volal na infolinku a po 5 minutách čekání u velmi příjemné musik jsem si řekl, že to bude další výpadek a položil jsem to.... no a hurá, za půl hoďky jsem byl on-line :roll:

začíná mi to ale lízt krkem... sakra telecom je drahej jako sviňa tak by to mělo bejt 100% a pokud ne tak ať daj ve vyúčtování slevu!!!

Normálně se dá volat... funguje mi to normálně ;)
vratu
Junior

Odeslat příspěvekod Ozzy 29. 8. 2005 19:28

vratu píše:[color=darkblue]mě se o5 nešlo připojit... cca v 19 hod... tak jsem volal na infolinku a po 5 minutách čekání u velmi příjemné musik jsem si řekl, že to bude další výpadek a položil jsem to.... no a hurá, za půl hoďky jsem byl on-line :roll:

začíná mi to ale lízt krkem... sakra telecom je drahej jako sviňa tak by to mělo bejt 100% a pokud ne tak ať daj ve vyúčtování slevu!!!d/color]

[color=darkred]Normálně se dá volat... funguje mi to normálně ;))/color]

Zlobilo to už ráno-a teď jsem se připojil asi na 250-tý klik...na info lince technické podpory líbivý ženský hlásek oznamoval výpadek a prý máme být trpělivý a klikat a klikat a klikat..a rstartovat modemy a restartovat modemy a rstartovat modemy....bude Telecom také trpělivě čekat na mou platbu složenkou..-že bych zaplatil,až další pětiletku ?........ :roll:
Tolerance je tísnivý pocit, že ten druhý by mohl mít nakonec pravdu.

ROBERT FROST
Ozzy
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 29. 8. 2005 19:57

jako tohle je fakt krize... co kdyby jsme se nějak dohodli a poslali tam fakt nějakou zprávu na téma, že by mohli dát slevu z vyúčtování?

Český Telecom na něco takového sám asi nepomyslí :evil: dyť proč by taky měl že, jsme jen jeho zákazníci, kteří mu přizpívájí trošku do kasy!
vratu
Junior

Odeslat příspěvekod schm20 30. 8. 2005 06:17

Tak si tam zapoj splitter , pokud ho tam mas tak ho mas zapojen spatne.[/quote]

Můžeš být přesnější co se týče splitteru???

:shock:
schm20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zabar 30. 8. 2005 06:59

Proste pravdepodobne nejdriv vemes telefon bokem a pak mas teprve spliter, coz je spatne.

Splitter musi byt 1. .
zabar
Junior

Další stránka