komu uz zvysili ADSL ceskeho telecomu?

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Nokiac007 1. 2. 2006 20:11

piste to sem,me osobne ne ale psal sem jim
Nokiac007
Junior

Odeslat příspěvekod djadja 1. 2. 2006 20:28

Řídil jsem se pokyny Telecomu:
Pokud nechcete čekat na automatické navýšení rychlosti ČESKÝM TELECOMEM, můžete o změnu od 1. února 2006 zažádat sami, a to v aplikaci Moje konto kde v záložce Moje služby zvolíte zobrazení Detailu aktivní služby ve kterém naleznete odkaz Změna služby.

A tam vše při starém. Tj. původní nabídka platná v lednu. Nějak to nezvládají.
djadja
Junior

Odeslat příspěvekod christian 1. 2. 2006 20:30

die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 2. 2. 2006 11:25

Také jsem se řídil pokyny Českého telecomu a změnu jsem provedl včera v 15 hodin. Server byl vytížený až na doraz, ale měl jsem štěstí. Jako potvrzení změny byla na konci formuláře poznámka, že změnu přijali a dojde k ní během několika dní. Předem budu kontaktován mailem. Takže vyčkávám...

Říkal sem si, že by mohli pracovat setejně rychle jako mobilní operátoři (zde se i celkem zásadní změny provedou během několika málo hodin), ale ještě o půlnoci nic. Očekávám tak víkend, spíš počátek příštího týdne.
(můj optimismus plyne z ujištení operátorky, že kdybych neprovedl změnu sám, Telecom mě automaticky převede během února).
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 2. 2. 2006 18:44

Přibližně 26 hodin od podání objednávky spadl net, a potom už najel novou, vyšší rychlostí. Šířka mé linky šla z 2 Mb na 4.1 Mb. Teď už očekávám pouze samotné zrychlení.

Obrázek
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod schm20 2. 2. 2006 20:11

to máš dobré mě se nepodařilo ještě ani tu službu změnit
schm20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nokiac007 3. 2. 2006 09:34

De Funes píše:Přibližně 26 hodin od podání objednávky spadl net, a potom už najel novou, vyšší rychlostí. Šířka mé linky šla z 2 Mb na 4.1 Mb. Teď už očekávám pouze samotné zrychlení.

URL=http://imageshack.us][img]http://img85.imageshack.us/img85/87
/beznzvu3ft.jpg[/img][/URL]

jak si sluzbu presne zmenil? Konkretni postup myslim
Nokiac007
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 3. 2. 2006 10:09

Konkrétní postup tu psal už kdosi nademnou, přepisuju:

Pokud nechcete čekat na automatické navýšení rychlosti ČESKÝM TELECOMEM, můžete o změnu od 1. února 2006 zažádat sami, a to v aplikaci Moje konto kde v záložce Moje služby zvolíte zobrazení Detailu aktivní služby ve kterém naleznete odkaz Změna služby.

A JE TO TADY, TEĎ DOŠEL MAIL OD TELECOMU - Pozadavek na zmenu sluzby na tel. cisle 54x xxx xxx byl realizovan.
Býdlím v Brně - sever. Je to 43 hodin od podání on-line objednávky na zvýšení rychlosti Internetu Express.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
Na tento e-mail prosim neodpovidejte, je generovan automaticky.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Vazena pani, vazeny pane,
dovolujeme si Vas informovat, ze Vam byla dne 03.02.2006 zrizena sluzba Internet Expres Impuls.

Udaje pro vstup na sluzby pro registrovane uzivatele (Sprava konta):
Adresa: ***
Prihlasovaci jmeno: ***
Heslo: ***
Na teto internetove adrese naleznete mimo jine informace o Vasi sluzbe, zvolenem koncovem zarizeni (modemu), objemu prenesenych dat a jine informace vztahujici se k dane sluzbe.

Tesime se na dalsi spolupraci a verime, ze se sluzbou Internet Expres Impuls budete v budoucnu spokojen(a).

S pratelskym pozdravem
Frantisek Bahensky
reditel pro peci o zakazniky
CESKY TELECOM, a.s.
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 3. 2. 2006 18:08

Teď sem došel dom. Takže jak vidíte. všechno funguje a to do dvou dnů. Zrychlení u Impulsu ze 128 Kb na 512 Kb, resp. na 436 Kb. Tím končí moje on-line reportáž.

Obrázek
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod glaver 3. 2. 2006 22:07

tak prave se moje 512ka pretransoformovala na 2Mbit, aktualne s temito parametry ;)

Rychlost stahování dat: 229.5 KB/sec
Rychlost připojení k internetu: 1.8 Mbps
Rychlost odezvy (ping):
min 12,748 ms
max 19,953 ms
Ø 15,192 ms
glaver
Junior

Odeslat příspěvekod Nokiac007 3. 2. 2006 22:18

to neni fer,ja mam furt 0,5Mbps psal sem jim z internetovych stranek napiste nam,bydlim ve zlinskem kraji,konkretne vsetin
Nokiac007
Junior

Odeslat příspěvekod glaver 3. 2. 2006 22:21

jsem z Prahy, normalne jsem jen pres moje konto dal zadost o zmenu na stejnej tarif
glaver
Junior

Odeslat příspěvekod Gooden 3. 2. 2006 23:47

De Funes: Ale jde to poznat ten rozdíl ze 128 na 512kB/s co? :) Už se těším až budu stahovat kolem 229.5 KB/s místo 55kB/s :-B
Gooden
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 4. 2. 2006 02:02

Poznat to je hodně. Ale FUP 1G je na nic.
U nejnižšího programu se počitá, že nikdo nebude stahovat nějaký velký objemy dat. To splňuju do puntíku. Čtu několik denních periodik, procházím fóra, sháním informace které využiju v práci. Program stáhnu možná jeden za týden a to jedině inovovanou verzi některého produktu, který používám. Často hledám v mapách na googlu, tady se to zrychleni obzvlášť hodí.

Na toto je rychlost 512 úplně dostačující. Pustit si CT24 nebo CT4 (výhledově) mi přijde taky jako normalni využití, ale tady narážím na FUP, která se u nás drží díky zlomku prevítů, kteří když by měli 20 Mb, budou stahovat každou sekundu, každej den v týdnu.

Teď můžu být rád, že sem před dvema měsíci neobjednal půlmegabit za těch 8 stovek nebo tak nějak. Teď bych měl sice 2 Mb nebo kolik, ale k čemu? Platil bych zbytečně víc za produkt, který momentálně nevyužiju. Telecom by mně těžko snižil teď tarif i když by to v tomto případě bylo fér.
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod Nokiac007 10. 2. 2006 20:34

tak uz mam taky 2megabity za sekundu,mam z toho velkou radost,hlavne muzu mit zaple dc++ naplno stahovat a mit furt pouzitelnou rychlost.-)
Nokiac007
Junior

Další stránka