Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Taky používám DC++ ale i když můžu stahovat až 56kB/s tak reál je kolem 15-20kB/s Plnou rychlostí 50kB/s jen výjimečně, takže to zrychlení mi nějak asi nepomůžeNokiac007 píše:tak uz mam taky 2megabity za sekundu,mam z toho velkou radost,hlavne muzu mit zaple dc++ naplno stahovat a mit furt pouzitelnou rychlost.-)
Gooden píše:Taky používám DC++ ale i když můžu stahovat až 56kB/s tak reál je kolem 15-20kB/s Plnou rychlostí 50kB/s jen výjimečně, takže to zrychlení mi nějak asi nepomůžeNokiac007 píše:tak uz mam taky 2megabity za sekundu,mam z toho velkou radost,hlavne muzu mit zaple dc++ naplno stahovat a mit furt pouzitelnou rychlost.-)"/quote]
jhruska píše:Kruci, já ještě pořád čekám na zrychlení z 1mbit.Už je 10.2. , bydlím v Praze a nic.Snad se dočkám.s/quote]
Nokiac007 píše:Gooden píše:Taky používám DC++ ale i když můžu stahovat až 56kB/s tak reál je kolem 15-20kB/s Plnou rychlostí 50kB/s jen výjimečně, takže to zrychlení mi nějak asi nepomůžeNokiac007 píše:tak uz mam taky 2megabity za sekundu,mam z toho velkou radost,hlavne muzu mit zaple dc++ naplno stahovat a mit furt pouzitelnou rychlost.-)"/quote]
pouzivej strongDC++ kdyz me treba ted stahuje film 120kb/s,ma segmenty
Gooden píše:Nokiac007 píše:Gooden píše:Taky používám DC++ ale i když můžu stahovat až 56kB/s tak reál je kolem 15-20kB/s Plnou rychlostí 50kB/s jen výjimečně, takže to zrychlení mi nějak asi nepomůžeNokiac007 píše:tak uz mam taky 2megabity za sekundu,mam z toho velkou radost,hlavne muzu mit zaple dc++ naplno stahovat a mit furt pouzitelnou rychlost.-)"/quote]
pouzivej strongDC++ kdyz me treba ted stahuje film 120kb/s,ma segmenty
Ja používám Strong DC++ Ale jedu na neveřejné IP takže jasem passive, asi to bude tím.e/quote]
christian píše:2Nokiac007: Jenze u CTc na ADSL verejnou IP mas! Plati se jen za fixed IP.. btw. mne se IP adresa zatim od doby co mam ADSL jeste nezmenila a jeden clovek mi potvrdil,ze u nej po roce pouzivani se taky nezmenila..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků