komu uz zvysili ADSL ceskeho telecomu?

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod jhruska 10. 2. 2006 20:42

Kruci, já ještě pořád čekám na zrychlení z 1mbit.Už je 10.2. , bydlím v Praze a nic.Snad se dočkám.
Octavia 2
jhruska
Junior

Odeslat příspěvekod Gooden 10. 2. 2006 21:20

Nokiac007 píše:tak uz mam taky 2megabity za sekundu,mam z toho velkou radost,hlavne muzu mit zaple dc++ naplno stahovat a mit furt pouzitelnou rychlost.-)
Taky používám DC++ ale i když můžu stahovat až 56kB/s tak reál je kolem 15-20kB/s Plnou rychlostí 50kB/s jen výjimečně, takže to zrychlení mi nějak asi nepomůže :-(
Gooden
Junior

Odeslat příspěvekod Nokiac007 10. 2. 2006 22:16

Gooden píše:
Nokiac007 píše:tak uz mam taky 2megabity za sekundu,mam z toho velkou radost,hlavne muzu mit zaple dc++ naplno stahovat a mit furt pouzitelnou rychlost.-)
Taky používám DC++ ale i když můžu stahovat až 56kB/s tak reál je kolem 15-20kB/s Plnou rychlostí 50kB/s jen výjimečně, takže to zrychlení mi nějak asi nepomůže :-("/quote]

pouzivej strongDC++ kdyz me treba ted stahuje film 120kb/s,ma segmenty
Nokiac007
Junior

Odeslat příspěvekod j333x 10. 2. 2006 22:33

DeFunes: CT4 na internetu nikdy nebude, neboj :)
j333x
Junior

Odeslat příspěvekod Yamian 10. 2. 2006 23:33

jhruska píše:Kruci, já ještě pořád čekám na zrychlení z 1mbit.Už je 10.2. , bydlím v Praze a nic.Snad se dočkám.s/quote]

Rovnez Praha, rovnez 1Mbit... a stale se to nezrychluje...
Yamian
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod christian 10. 2. 2006 23:43

Pokud to chcete mit drive, musite o pozadat.. Staci pres Moje Konto.. Ja uz konecne jedu na 2Mbitu,ale trvalo to asi tyden nez mi to zvedli...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod vrabcak 11. 2. 2006 07:53

Sem z Děčína a čekam od 2.2.2006. Prej, ale změna bude provedena do 21dnů.
vrabcak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gooden 11. 2. 2006 08:25

Hurá hurá hurá....Už taky jdu na 2Mbps. Dnes ráno jsem jel po zapnutí modemu asi 5 min na 512 pak se spojení přerušilo a hned mi blesklo hlavou žeby? a fakt že jo :-D
Gooden
Junior

Odeslat příspěvekod Gooden 11. 2. 2006 08:27

Nokiac007 píše:
Gooden píše:
Taky používám DC++ ale i když můžu stahovat až 56kB/s tak reál je kolem 15-20kB/s Plnou rychlostí 50kB/s jen výjimečně, takže to zrychlení mi nějak asi nepomůže :-("/quote]

Ja používám Strong DC++ Ale jedu na neveřejné IP takže jasem passive, asi to bude tím.
Gooden
Junior

Odeslat příspěvekod Nokiac007 11. 2. 2006 10:05

Gooden píše:
Nokiac007 píše:
Gooden píše:

Ja používám Strong DC++ Ale jedu na neveřejné IP takže jasem passive, asi to bude tím.e/quote]

pokud mas ceskeho telecoma,muzes v aplikaci moje konto pozadat o fixed ip-verejnou ip adresu,ale stoji to 99 kc mesicne :evil: :D :!:
Nokiac007
Junior

Odeslat příspěvekod lukasenko 11. 2. 2006 10:22

Mam iex ideal a jsem trosku jelen z FUPu. Dneska ho mam vynulovanej a jedu 8 GB nanovo. Asi je to nejaka chyba - nepredpokladam, ze je CT tak velkorysej...
lukasenko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yamian 11. 2. 2006 11:51

[quote="Tisková zpráva z 26.01.2006"tČESKÝ TELECOM přistupuje rovněž ke změně periodicity při sledování Fair User Policy, tedy pravidel, jež zajišťují dostupnost služby pro všechny uživatele. „Náš zákazník bude moci nově využít celý měsíční datový limit okamžitě a nemusí tak čekat na nový datový limit celý týden. Týdenní limity jsme u produktů INTERNET EXPRES Doma sečetli v jeden měsíční,“ vysvětluje Žabka.

Další podstatnou změnou, kterou ČESKÝ TELECOM 1. února 2006 přinesl, je i způsob uplatňování Fair User Policy. Dle nových pravidel si zákazník nových služeb INTERNET EXPRES Doma může vychutnat plnou rychlost své přípojky až do vyčerpaní celého měsíčního datového limitu, ruší se tedy dvoukrokové uplatňování změny rychlosti.s/quote]

Takže to asi vynulovali pri prechodu na novej zpusob pocitani...
Yamian
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod christian 11. 2. 2006 13:02

2Nokiac007: Jenze u CTc na ADSL verejnou IP mas! Plati se jen za fixed IP.. btw. mne se IP adresa zatim od doby co mam ADSL jeste nezmenila a jeden clovek mi potvrdil,ze u nej po roce pouzivani se taky nezmenila..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Nokiac007 11. 2. 2006 17:30

christian píše:2Nokiac007: Jenze u CTc na ADSL verejnou IP mas! Plati se jen za fixed IP.. btw. mne se IP adresa zatim od doby co mam ADSL jeste nezmenila a jeden clovek mi potvrdil,ze u nej po roce pouzivani se taky nezmenila..

jn,to je pravda,ale meni se,ale ve strongdc++ srtaci zatrhnout autiupdate ip
Nokiac007
Junior

Odeslat příspěvekod christian 11. 2. 2006 18:04

To je zajimave.. Ja mam furt stejnou IP..
A sice DC++ nepouzivam takze nevim co to vubec ukazuje za IP..
die('Hacking attempt');

christian
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka