komu uz zvysili ADSL ceskeho telecomu?

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Eithne 13. 2. 2006 03:00

Prave jsem u telecomaku zazadala o zrychleni... Tak jsem zvedava, kdy se ozvou. Mimochodem, s FUPem 1 GB at se jdou bodnout.
Pokud stahnu dve prednasky (video v divx4) za mesic (jako ze asi urcite daleko vic), tak mam vybrano (lepe receno pretazeno) a dalsi mesic to Giga pretahnu i s 64/64! Tak na co vlastne zrychleni sluzby? Beztak pojedu na 64/64! :-/
Co te nezabije, to te posili!
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod Yamian 13. 2. 2006 13:12

Proste FUP *****.
Yamian
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slim-tim 13. 2. 2006 15:08

fup a nevisena rychlost, je nehoraznost a zlodejina, 1GB mesicne s 512 je docela smutny. staci trosku surfovat a mate to hned prestreleny. tech 8GB taky zadna slava. pevne doufam, ze to v lete pojede uz bez fup...
slim-tim
Junior

Odeslat příspěvekod cernysev 13. 2. 2006 17:14

ted jsem se dival do nastaveni modemu a tam mam rychlost DSL 2048/512 ... Ale kdyz zkusim test rychlosti na zive,tak mi to da max 450kbps... To bude asi vina agregace,ne?
cernysev
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod christian 13. 2. 2006 17:41

To mne udelalo taky.. Modem ukazoval 2048 a jeste nejakou chvili to jelo na 512..

btw. ta rychlost u CTc ma byt 2048/256 :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod KillerZero 13. 2. 2006 17:44

ne, to ukazuje pořád 2048, bez ohledu na rychlost. Mě to tolik ukazuje už od doby co mam ADSL
KillerZero
Junior

Odeslat příspěvekod KillerZero 13. 2. 2006 17:44

Rychlost sice nezvýšili, ale zdá se, že mi zrušili limity, kdyby to tak zůstalo tak sem spokojenej.
KillerZero
Junior

Odeslat příspěvekod Eithne 13. 2. 2006 17:49

2 KillerZero: zruseni limitu se mi nezda. Ale pri prechodu na novou rychlost nuluji pocitadlo limitu, takze jedes od zacatku (tak jsem to slysela), ale je to jen pri tom prechodu na vyssi rychlost... Vsak uvidis za mesic :wink:
Co te nezabije, to te posili!
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod _eF_ 13. 2. 2006 17:58

vrabcak píše:Sem z Děčína a čekam od 2.2.2006. Prej, ale změna bude provedena do 21dnů.1/quote]

No, kdyz jsem se pred zazadanim dotazoval pro jistotu, tak mi rekli at s tim pocitam do cca deseti dni. Zadal jsem tretiho, od sedmyho vidim v ovladani konta zmenu, devatyho jsem dosel domu a overil, ze to facha.
_eF_
Kolemjdoucí

Předchozí stránka