Nové FUP Český Telecom - už mu vážně nerozumím

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Eithne 25. 2. 2006 16:38

No, stejne si nemohu pomoct, ale mne rychlost neutnuli hned jak jsem prekrocila limit, az po urcite dobe... Proto se mi to nezda.
BTW: nepsala jsem jim, ze mam vyssi rychlost... vsak jsi mohl cist, ze mi to nevadi :lol: . Pouze jsem se jich ptala, kdy je zuctovaci obdobi a od kdy se aplikuje FUP, takze v klidu, jo...
Co te nezabije, to te posili!
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod kaytee 25. 2. 2006 17:14

Ony se totiz prenesena data nekontroluji non-stop, ale po urcitych casovych intervalech..
kaytee
Junior

Odeslat příspěvekod Eithne 25. 2. 2006 19:29

Aha, to jsem netusila, ja myslela, tak vzdy k 0:00 klasicky v noci, tohle trvalo tak 4-5 dni.
Asi netusis, jaky je ten interval(jestli je to presne nebo pokazde jinak)...
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 26. 2. 2006 01:12

no...v optimálním případě by ten cyklus měl být 12 hodin...jestli je momentálně delší nebo rychlost neklesá tak nízko, jak je uvedeno ve specifikaci, ber jen jako technický nedostatek telecomu...v současnosti probíhá celková migrace, tudíž je jasný, že nějaká ta chyba se objeví...

ve tvým případě však ta chyba způsobila, že omezení na tebe neproběhlo tak rychle a tak tvrdě...jsi první, kdo zažádal o "vyšší trest"...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod meshuga 26. 2. 2006 01:18

Jo, chyby asi budou zatim caste...napr ja mam v Mem kontu TYDENNI graf na 12 GB. A nulovani probehlo rozhodne v kratsim intervalu, nez jeden tyden. Mel by byt mesicni, ale rozhodne si stezovat nebudu. Zato jedu jen na 40% rychlosti (kdyz mam tedy stesti, byva to i horsi).
meshuga
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod XXTeens 26. 2. 2006 09:59

Když to tady tak čtu o těch 1 GB limitech, tak teda zlatý UPC :D
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod adams 1. 3. 2006 01:37

Taky mám veselo. Blutetone má asi jeden z nejrychlejších půlmegabitů v republice. Už dvě minuty po půlnoci jsem měl přeneseno sto čtyřicet megabajtů, screenshot jsem bohužel začal páchal o dvanáct minut později.

Obrázek

Což mi dává něco kolem... 1,2 MB/s.. to je fofr :shock:. A to mám ještě agregaci 1:20 :mrgreen:.
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Eithne 1. 3. 2006 11:28

2 adams: juuuuu, tak to je teda fakt sila. Vlastne ani nevim, na co si stezuju. :-))
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 1. 3. 2006 16:52

Já jen doplním svoje předchozí příspěvky. Dnes máme prvního a Telecom počítadlo vynuloval (předtím to dělal z pátka na sobotu).
V náhledu na počet přenesených dat je jedno giga - dokonce BYTŮ a ne bitů jak tomu bylo ještě minulý týden, a nadpis praví, že jde opět o týdení graf.

Obrázek

Vzhledem k tomu, že mi Český Telecom již po druhé za uplynulých 5 dní nuluje počítadlo, jsem veeelmi spokojen :D
(každý týden zvládam přenést přibližně 800 MB skutečných dat)

Snad se s nástupem Telefónica mnoho nezmění.
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod Eithne 1. 3. 2006 23:05

No, tak ja tedy rohodne spokojena nejsem... Dneska je toho prvniho a ja jedu stale na 128/64... Myslela jsem, ze od noveho mesice se nuluje... Hm, tak u me asi ne... :cry:
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod christian 1. 3. 2006 23:10

2De Funes: Tuhle blbost tam mam taky napsanou, ze jde o Tydenni limit a pritom v limitu mam 8GB..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Eithne 1. 3. 2006 23:30

No, ted mam pro zmenu rychlost 400KB/s (misto 56 KB/s) a vase zkusenosti???
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 1. 3. 2006 23:42

Pleteš bity a Bajty.
Máš Impuls jako já, tedy 512 kb download, ve skutečnosti linka běží (například u mě) na 430 až 435 kb, což je v přepočtu něco kolem 55 kB (kilobajtů). Mrkni na obrázek:

Obrázek
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod Eithne 2. 3. 2006 00:31

2 De Funes: Ne, to teda nepletu... Napsala jsem to uplne presne, rychlost jsem merila na dvou msitech na netu: dsl.cz a rychlost.cz --> na obou mi to hodilo neco kolem 400 KB/s (kilobytu) a muj Impuls ma mit neco kolem 56 KB/s...
V Kb to bylo neco pres 3000 Kb/s...
Tak ze me nedelej, prosim te, z prominutim blbce...

EDIT: presne vysledky z rychlost.cz zde:
datum a čas:01.03.2006 22:24
stahování:2789.792 kbps (348.724 kB/s)
upload:110.92 kbps (13.865 kB/s)
web odezva:min:30ms průměr:33.9ms max:39ms
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod schm20 2. 3. 2006 07:53

De Tunes : kde jsi vzal ten T-mobile communication centre? Já bych ho taky rád použil ke sledování přenesených dat.
schm20
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka