Nové FUP Český Telecom - už mu vážně nerozumím

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod popKorn 2. 3. 2006 08:06

schm20 píše:De Tunes : kde jsi vzal ten T-mobile communication centre? Já bych ho taky rád použil ke sledování přenesených dat.c/quote]

Mno da se stahnout na strankach TMobilu: http://t-mobile.cz/Web/Residential/PeceAPodpora/SouboryKeStazeni.aspx
nebo primy link na ten sileny soft http://t-mobile.cz/Web/ClientFunction.DownloadFile.axd?FileID=a0ab6174-45d4-4b02-8a94-87316ec3ede9

Ja jsem ho kdysi pouzil pouze k nastaveni GPRS pripojeni, ale k srdci mi nikdy neprirostl.... [/url]
popKorn
popKorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Harvester 2. 3. 2006 08:47

Eithne píše:2 De Funes: Ne, to teda nepletu... Napsala jsem to uplne presne, rychlost jsem merila na dvou msitech na netu: dsl.cz a rychlost.cz --> na obou mi to hodilo neco kolem 400 KB/s (kilobytu) a muj Impuls ma mit neco kolem 56 KB/s...
V Kb to bylo neco pres 3000 Kb/s...
Tak ze me nedelej, prosim te, z prominutim blbce...

EDIT: presne vysledky z rychlost.cz zde:
datum a čas:01.03.2006 22:24
stahování:2789.792 kbps (348.724 kB/s)
upload:110.92 kbps (13.865 kB/s)
web odezva:min:30ms průměr:33.9ms max:39ms:/quote]

Wow, takovou linku bych chtěl mít :D

Hele, sama píšeš, že máš Impuls - 56 KB/s, tak jak ti to může hodit 400 KB/s? To je blbost, ne? :roll: Takže je to správě dle De Funes: 448 Kb/s = 56KB/s.

Kdybys měla 3000 kb/s tak by sis asi nestěžovala na rychlost.

Odeslat příspěvekod Eithne 2. 3. 2006 09:58

Dobre, tak znova... Opravdu znam rozdil mezi byty a bity...
Celou noc jsem jela na 400 KB/s... Realne jsem stahovala rychlosti 280 KB/s --> jestli chces udaj v Kb - si to vynasob 8!!!
Ted uz mam klasickejch 512/128 Kb...
Hele, ja prece nemuzu za to, ze tam maj v telecomu bordel, ale ver mi, ze to mozny je... Protoze jsem to overovala stale do kola, kdyz jsem myslela, ze jsem se zblaznila... Navic jsem do minuleho prispevku vlepila hodnoceni rychlosti z rychlost.cz.
A zajimalo me, jestli maji ostatni podobne zkusenosti, ne jeste si nahodou nemysli, ze norezeznavam byty a bity...
Co te nezabije, to te posili!
Eithne
Junior

Odeslat příspěvekod Harvester 2. 3. 2006 11:52

Eithne: Hm, tak to pak jo. :oops: Já mám v práci na kancelář CDMA, tam zase pro změnu Eurotel má FUP že když zapnu torrent, tak to jede tak 5kB/s, a jak ho vypnu, tak se "obnoví" normální rychlost průměrně kolem 50-60KB/s.

Odeslat příspěvekod Radek E. 2. 3. 2006 15:34

To Eithne: zajímavý, nevím co k tomu dodat, prostě zajímavý.
Když by mi to omylem zrychlili (tady nemůže jít o nic jiného než omyl, technický problém), bych se vůbec nezlobil. Na druhou stranu bych si moc dobře uvědomoval, že to vydrží jen veeelmi krátkou dobu - asi jako u tebe.
"De Funès"
Radek E.
Junior

Odeslat příspěvekod KillerZero 9. 3. 2006 01:16

No oni tam mají nějakej bordel. Večer mi zpomalili na něajkých 48kbps, tak sem koukal na přenesený data - ráno to ukazovalo přes 6GB, teď to ukazuje nulu. Prostě bordel.
KillerZero
Junior

Předchozí stránka