Nextra ADSL zaviedla F.U.P!

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod qwerty3 2. 3. 2006 13:09

http://www.nextra.sk/article.php?riesen ... :adsl::fup

a nikomu ani slovo. zvysena agregacia, FUP, CHELLO RULEZ !!!

// adamek.jan - editoval jsem nazev threadu; pri psani nazvu nepouzivejte Caps Lock, osumnact vykricniku ma stejny vyznam jako jeden
qwerty3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Up 2. 3. 2006 14:02

Prasata. Este dobre ze DSL nepouzivam >:-[]
Up
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qwerty3 2. 3. 2006 15:14

moja rec, u nas je CHELLO! hned zajtra rusim tento *****, DSL modem vyhodim z okna a objednam si za 512-ku za 559,- Sk alebo 1024-ku za 769,- Sk s DPH.
polibte mi *****, NEXTRA.
qwerty3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JoyFila 2. 3. 2006 16:22

neviem deti, ale ja som cez den v praci a cez week stahujem a to plnou ryhclostou 1:1. a setrim aj elektinou ze mi nejde (v pripade flatu) comp cely mesiac. 400W zdroj nieco aj spapa :)
JoyFila
Junior

Odeslat příspěvekod qwerty3 2. 3. 2006 16:46

tak sa s tym rozluc, alebo si to budes stahovat po 1GB balickoch :)
qwerty3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JoyFila 2. 3. 2006 16:49

qwerty3: kto ?
JoyFila
Junior

Odeslat příspěvekod vmm 2. 3. 2006 16:53

Idem dat zmluvu preskumat pravnikovi a adios nextra!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vmm
Junior

Odeslat příspěvekod Liu 2. 3. 2006 18:55

Priklanam sa k nazoru, ze by od nich bolo pekne to oznamit aspon trosku dopredu a nie sa to dozvediet v ten den,ako sa to vsetko deje.Mozno to vela ludi ani netusi este.Ako osobne to nepovazujem za az taky problem,sice boli dni,kedy som stiahol aj 1,5 GB,ale take boli dva do mesiaca a aj to nie stale,takze az tolko by sa ma to dotknut nemalo,ale predsa,ak sa hraju na serioznu spolocnost,informovat svojich zakaznikov by nebolo zle,hlavne ked ide o takuto vec.
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod djmilas 2. 3. 2006 19:11

Přesně proto jsem rád za své gprs připojení..Žádné FUP nemůže existovat :) nižší rychlost už totiž neexistuje..
djmilas
Junior

Odeslat příspěvekod Composite 3. 3. 2006 00:32

Tak tu sa ukázali typiský powerusers.
Mne denne 1GB/den stačí. Síce kvalitný film má viac ako 1GB no čo budem ho sťahovať 2-3dni ale môžem osrať, si ho požičám/zoženiem a hotovo.
Nextra platí ST za 1GB asi 75-80SK, internet zálohovač mesačne stiahne asi 50GB*80SK=4000SK, a to si platil za 1024 okolo 888sk bez dph. Takže môžete byť ticho a byť rady, že nieje len DSL DATA, že dali FLAt je len ich dobrota.
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod Composite 3. 3. 2006 19:07

No ono to ani pre mňa nieje agragácia ale hrubé "manuálne " nastavnie na 128kbps, agregácia bola písaná na počet userov na routery. Takto to tam hodia a ide to 128 aj ked mám flat 1024, tejto rýchlosti by sa to malo približovať. Takže linka ide na piku, takže poprušenie zmluv.
Pre mňa MF, ja má trafic tak priemrne 5-10GB/mesiac.
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 3. 3. 2006 19:26

Na moje slova dochází ... a není to agregace (jak se snaží tvrdit na hotline), ale FUP.
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod yaggi 3. 3. 2006 21:15

GTS zavadza novu cenovu politiku NEXTRA = GTS
yaggi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maxicek 3. 3. 2006 21:25

Tu sa nie je o com bavit. Myslim ze 30 GB na mesiac je uplne v pohode. Teda pokial nechcete, aby vam internet bezal na localhoste, tak to je vam ozaj malo.
Maxicek
Junior

Další stránka