Takze toto je toto co som poslal ja:
Dobry vecer,
Chcem sa ospravedlnit ze vas otravujem az o siestej,ale na fore som si precital mail z vasej firmy ktory ma poburil>
TU BOL TVOJ LIST
Strasne som si chcel dat zavies ADSL ,dokonca teraz ked sa konecne zvysuje rychlost a postupne uvolnuje trh,ale TOTO. Vy si dost zamienate pojmy a dojmy- agregacia <> FUP je to troska rozdiel.
To je sproste obmedzovanie zakaznika.
Okrem toho ,napr ja som si chcel dat zaviest dsl2000 ,mam platit 3000sk/mes a este ma chcete obmedzovat a urcovat kolko a kedy mam tahat,to je podla vas neobmezeny internet,a obsmietat sa tu pojmom agregacia,to je vytazenie siete. Ak vam poviem ze byvam v dedine kde nikto nema dsl co mi poviete kto mi zatazuje net ...
Keby ste rovno povedali ze je to program datovy tak by to bolo ,to ma od flatu dost daleko - je to presnejsie DSL DATA 30 (problizne mesiac ma 30dni)
TOTO mi odpisali :
Dobry den,
zavedenim FUP
dodrzujeme zmluvne podmienky sluzieb poskytovanych s agregaciou kde aj po plnom uplatneni FUP budu nadalej dodrzane rychlosti nad stanoveny agregacny pomer prislusne sluzby. V pripade nesuhlasu Vam mozeme poskytnut jednu z meranych sluzieb.
A ja na to:
velmi sa mi nezda, v zmluvych podmienkach je pisane o
agregacia = znizenie rychlosti v suvislosti s vytazenim siete.
p.s keby som nechcel tahat tak by som si zobral meranu sluzbu. (akoze platit cez 5tis mesacne za net,no prepacte ale az taky dobry net neposkytujete - T3/T1/satelit)
Este by ma velmi zaujimalo kolko platite za data ST,velmi lebo ak sa vam to doteraz oplatilo,a zakaznici boli spokojny tak nerozumiem ...
... len tak toto nieje moj nazor mna len nastval tel list,ale ak si myslite ze som jediny tak si prezrite fora na tuto temu,diskutuje sa tam iba o vasej firme ako ste so zakaznikmi ...
6.marca
Dobry den,
skutkova podstata je nadalej v rychlosti, ktoru aj pri aplikovani FUP dodrzujeme. FUP bola zavedena prave z dovodu zvyhodnenia kazdej skupiny uzivatelov. Pokial by ste mali zaujem o neustale tahanie, bez akychkolvek obmedzeni ktore suvisia so sluzbou ADSL, jedinou moznostou je prechod na lepsie riesenie, teda pevnolinkove pripojenie, pripadne stale je mozny prechod na jednu z nasich meranych sluzieb.
Samozrejme akceptujeme Vas nazor, kazdopadne, zavedenie FUP ostatnymi poskytovatelmi je len otazka casu a samozrejme vznika otazka, ake podmienky poskytnu oni.
PS. neznasam ak ma silovo navadzaju na sku... meranu sluzbu ked ja chcem tahat,asize preto chcem flat ne

:evil: