Problém s připojením, v stažených souborech jsou chyby

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 25. 6. 2006 11:12

když stahuji cokoliv z internetu, tak ve stažených souborech jsou často chyby. Zip archivy nejdou rozbalit, a když jdou, tak jen malá část obsahu. Jakékoliv programy a jiné exe soubory ve většině případů nejdou nainstalovat, nebo v prubehu instalace nahlásí chybu. Videa se zasekávají jakoby chybela uprostred nebo v jakychkoliv mistech část videa, přehraje pouze Winamp. Další věc je, že když si zvětsuju obrázky na netu, v puvodnim rozliseni, tak se nahrajou spatne nebo se mi zobrazí V souboru se vyskytla chyba. Pripojeni mam wi-fi, rychlost kolísá mezi 110kB/s a 64kB/s (asi nejakych 700-800kbps), upload je 64kbps, někdy více. net máme od Comanet (severní Čechy-Krkonose) a na stahování pouzivam, i na prohlizeni Mozilla Firefox, chyby se vyskytují i v Internet Exploreru.
Děkuji za odpovědi a možná řeseni meho probemu(nemam ho jen ja, ale i dalsi clovek, co ma pripojeni stejne)
rudla.rudel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kUbA1 25. 6. 2006 11:23

Nooo.v podle toho co popisuješ,tak bych jako první udělal format c:,poté si nainstaloval pořádný antivirový systém - Nod32,začal používat prohlížeč Opera 9.Pak by neměl být problém.
.:Klfree.net:.
kUbA1
Junior

Odeslat příspěvekod mepp 25. 6. 2006 12:08

nechapu proc by mel si formatovat disk kvuli nekorektnimu stahovani souboru...? Radsi bych skusil nejaky programek na segmentovane stahovani je mozne ze to Wi-fi ma delsi odezvy a spatne to navazuje pri stahovani souboru...
Podporuji obrázky a komunitní sítě...
mepp
Junior

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 25. 6. 2006 12:38

zaclo to delat tyhle blbosti v posledni dobe, odezva byla vzdy skvela, na 99% zadny viry v kompu nemam (AVG7 pravidelne aktualizovany, Avast 4.7 taky pravidelne aktualizovany), kdyz bezi AVg nebo Avast(jeden nebo druhy) kolikrat za den hleda viry, na pochybny stranky nikdo neleze (historie, navic ty znamy jsem zakazal a nikdo nevi z rodiny jak je povolit), nevim proc formatovat disk, co umi tak prevratneho Opera9 ?
rudla.rudel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 25. 6. 2006 12:42

BTW: chyby se zacaly objevovat az po zvyseni rychlosti internetu zhruba o 200%, drive jsme meli 256/64, mozna je neco s radiem
rudla.rudel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kUbA1 25. 6. 2006 17:46

Snad nepoužíváš Avg a Avast najednou v jednom pc?To snad nemyslíš vážně.Okamžitě jeden odinstaluj!
Opera 9 je perfektní prohlížeč - rychlost,bezpečnost,jednoduchost...
Zkus otestovat pingy.Start-spustit-cmd-ping http://www.seznam.cz -t
Nech to běžet tak hoďku a potom dej ctrl+c a koukni na ztrátu.Maximálně by měla být tak 5%.
kUbA1
Junior

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 25. 6. 2006 18:48

s temi antiviraky je to takhle, hlavni je AVG a Avast je stale vypnuty, AVG je stale zaply a hleda, Avast jen kdyz se mi zachce, tak 1xza2dny.
operu jsem stáhl a nastal problem, nepovedla se mi nainstalovat, byla v tom chyba.
rudla.rudel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kUbA1 25. 6. 2006 19:26

Co ty pingy??Podle mýho to máš těžce zavirovaný.Připoj disk k jinýmu pc a proskenuj ho z něj
kUbA1
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 25. 6. 2006 19:41

Může to být taky jen připojením, možná dočasné problémy, zkus se poptat u providera ... ověř chybovost, ztrátu paketů ...
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 25. 6. 2006 19:51

takze to vezmu takhle:
statistika ping pro 194.228.32.3
Pakety: Odeslané = 3204, Přijaté = 3201, Ztracené = 3 (ztráta 0%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 10ms, Maximum = 205ms, Průměr = 20ms,

Ztráta na ten objem je mizivá, tím to asi nebude.....
rudla.rudel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kUbA1 26. 6. 2006 06:31

Sis odpověděl-připojením to není.Pingy to potvrdily.Buď si projeď antivirákem disk z jiného pc a nebo rovnou formátuj.Ale určitě potom neinstaluj 2 antiviry...dej si tam pak trialovku Noda a uvidíš že problémy zmizí.
kUbA1
Junior

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 29. 6. 2006 20:01

ten avast jsem nainstaloval zhruba pred tydnem, v tu dobu uz problemy byly
rudla.rudel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ondre.j 30. 6. 2006 07:55

2 kUbA1:
Podle čeho soudíč, že to má zavirované??? Nechci se pouštět do žádné hádky ale myslím si že když stáhne nakopaný soubor, tak to neznaméná (neřikám, že je to úplně vyloučené), že za to může nějaký ten brouk!

Kdyžtak mě vyveď z omylu...
ondre.j
Junior

Odeslat příspěvekod debilneho 30. 6. 2006 08:03

osobne si myslim ze problem bude v prenosovej ceste a nie v jeho PC, vacsiu vypovednu hodnotu by mal ale ping s vacsimi packetmi (napr. 1400 B) a nie som si isty ci windozovy ping vypisuje aj to ked sa packet vrati, ale jeho obsah je chybny (mam dojem ze skor nie), co bude asi v tomto pripade povodom chyby (a tych vadnych packetov bude asi velmi vela)....
debilneho
Junior

Odeslat příspěvekod gomez 30. 6. 2006 08:05

Cau... popisovana chyba vypada na nejky problem s HW. Stejnou chybu jsem nedavno resil a nakonec byla vadna pamet. Projed to memtestem a uvidis. Predpokladam ze nemas pretaktovanej procesor a spravne nastavene casovani pameti. To by mohla byt pak dalsi pricina. Cau
MB GigaByte GA-965P-DS4, Kašičku vařím na :-) CPU Intel D915 2800@3500Mhz, Arctic Freezer 7 Pro, 2x 1GB DDRII 800 (Apacer), HDD Seagete 320GB + 250GB Grafika GigaByte 7600GT, Zdroj Seasonic S12 430W
gomez
Junior