asus wl 500g premium - regulace vysilaciho vykonu

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod urbi 25. 12. 2006 19:12

cau!
nevite jak zvysit u vyse zmineneho zarizeni vysilaci vykon?...mam doma tento bezdratovy router a vsude po baraku mi signal nelita tak jak bych si idealne predstavoval...
urbi
Junior

Odeslat příspěvekod urbi 25. 12. 2006 21:20

btw, docet jsem se ze by to snad mohlo jit nak pres telnet-stahnul jsem si putty, ale stejne ho vubec nedokazu rozchodit...:-(.....po zadani ip adresy routeru, portu 23 a zaskrtnuti "telnet" my to hlasi c"connection refused".........vim prd, jsem v tomhle smeru totalni lama...
urbi
Junior

Odeslat příspěvekod Raziel101 25. 12. 2006 21:26

Popíš to trochu ,snad si ho nastavoval, alebo si to nechal default...
Raziel101
Junior

Odeslat příspěvekod urbi 25. 12. 2006 21:42

Raziel101 píše:Popíš to trochu ,snad si ho nastavoval, alebo si to nechal default..../quote]

putty jsem nenastavoval vubec....akorat jak pisu jsem vyplnil IP a zaskrt "telnet"....to je asi malo ze jo? nebo?...
urbi
Junior

Odeslat příspěvekod Nesky 25. 12. 2006 21:53

Se signalem by sis pomohl, pokud by sis koupil lepsi antenu, i kdyz zvysis vykon, tak z 2 dB antenky moc nevymackas. Prodava se myslim nejaka 9 dB pro domaci vyuziti, ale to tak investice kolem 1000.
Nesky
Junior

Odeslat příspěvekod urbi 25. 12. 2006 22:05

jj, to taky beru jako alternativu, ale beztak bych nejdriv nejradsi vyzkousel zvysit ten vykon.....btw mi napada-koupim lepsi stolni antenku, ale buhvi jaka je antena na mojem notasovi (hp nx6125)-treba je problem na tyhle strane, nevim....

tak jestli nekdo vite co a jak (rozchozeni putty, zvyseni vykonu,...), tak prosim napiste....predem diky vsem (ja ted na par dnu mizim pryc)...
urbi
Junior

Odeslat příspěvekod Jenyk 25. 12. 2006 22:51

Já mám WL500g a tam snad jde nastavit vysílací výkon přímo v routeru...pokud se nemýlím, je to volba Wireless > Advanced > Radio Power.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Jenyk
Junior

Odeslat příspěvekod urbi 28. 12. 2006 18:57

Jenyk píše:Já mám WL500g a tam snad jde nastavit vysílací výkon přímo v routeru...pokud se nemýlím, je to volba Wireless > Advanced > Radio Power.i/quote]

hmmm, a to tam prave neni....
urbi
Junior