ADSL Premium

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Sniper 20. 1. 2007 20:01

Čau chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi ADSL standart a ADSL Premium (teda nevím ajk se tomu říká ale většinou to tak poskytovatelé mají) + chtěl bych se zeptat zda někde zjistím kde plánujou toto rozšířit a zda by to šlo třeba na "požádání" Docela mě překvapilo že v půlce naší vesnice je možné si tuto službu pořídit a v druhý ne :(
Sniper
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Booo 20. 1. 2007 20:49

takže classic je přeprodávané adsl od O2, dál se platí to2 paušál za linku+paušál čra za omezený net. premium je pronájem LLU- to znamená, že s to2 by jsi neměl už nic společného a platitl by jsi faktury jen to2...ale je tam problém dostupnost, kam čra to2 nepustí tam službu nenabítí, mají na ústředně od to2 vlastní zařízení, do nějž jdou dráty od to2 zapojený...tím se vysvětluje proč půl vesnice ano a druhá ne....
Booo
Junior

Odeslat příspěvekod Sniper 20. 1. 2007 21:01

Ok chápu díky a šlo by teda nějak dát žádost o rozšíření i na naší lokalitu? Nebo myslíš že mi dají informaci o tom kdy plánují rozšířit tuto službu i k nám? Já bych si nerad něco objednal a za týden zjistil že můžu mít ADSL Premium.
Sniper
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Teeboy 20. 1. 2007 21:06

Můžeš se pokusit podat žádost, ale pochybuju že to bude mít nějaký hlubší význam. A pokud bude jediná, tak význam určitě mít nebude. Ale můžeš si zřídit u Radiokomunikaci classic a pak požádat o převod na premium, až bude dostupné. Takhle jsem to udělal já. V tomto případě nehraje roli to, že podepisuješ smlouvu na classic tuším že na rok.
Teeboy
Junior

Odeslat příspěvekod Sniper 20. 1. 2007 21:09

To bych rád jenže to se mi nevyplatí :( U Novery mám neomezený 4Mb za 1800,- akorát tam pracujou ais nějací kokoti páč to kolikrát jede jako když nejede
Sniper
Kolemjdoucí