Nefunguje pořádně sí?ová karta

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Sk4ly 27. 1. 2007 11:40

Zdaarek.. :wink: mohl by mi nekdo pls pomoct?? Máme doma počítač, který je přes síťovku na modem připojenej na internet.V počítači mam ještě jednu sitovku, s kterou jsem pripojenej na internet s notebookem. Když ale byla ta vichřice, tak nam nesla elektrinka, a kdyz ji potom zapli, tak na hlavnim počítači net šel, ale na notebooku mi pořád nejde,, jediny co tam jde je icq a skype.. prohlizece, a ostatni "kecalkove" nejdou... nevedel by teda nekdo kde je problem?? diik.. :lol:
Sk4ly
Junior

Odeslat příspěvekod K_G 27. 1. 2007 18:58

Moj kamarat ma taky isti problem a tak isto ma vsetko pripojeny ako ty aj ja som mal taky problem skus preinstalovat OS myslim mas WinXP mne to potom islo ked som to preinstaloval alebo mozno ze vo firewalle nieco blokovany alebo ti vysla karta le to myslim ze ne ked to nebude fungovat napis!
K_G
Junior

Odeslat příspěvekod vladimir 27. 1. 2007 19:37

Když na notebooku do IE zadáš http://212.80.76.3/ , otevře se seznam? Pokud ano, je problém v DNS serveru (v takovém případě zkontrolovat nastavení TCP-IP protokolu na NB a nastavit tam natvrdo DNS z internetu. Windows XP na PC asi přestalo po výpadku elektriky fungovat jako DNS pro laptop.)
vladimir
Expert

Odeslat příspěvekod Sk4ly 29. 1. 2007 19:37

Tak sem sem pohrabal v tom nastavenii DNS, a uz to funguje ak ma.. dikii.. ;-)
Sk4ly
Junior