MAGIO - reálne skúsenosti?

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod lorkodux 13. 2. 2009 10:12

dakujem tcomak vyskusam
lorkodux
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FredFlinstone 13. 2. 2009 11:28

Ahoj tcomak,

vieš aký by som bol rád, keby som už žiadne takéto príspevky o T-Come nemusel písať?
Žial ja si to nevymýšľam. Autorom je T-Com.

To že mi na tomto fóre nikto s týmto nepomôže, to je možné. Ale možno pomôžem niekomu ja - keď ho upozorním, čo môže od tejto spoločnosti čakať.
Tiež je to určitá rada, nemyslíš?

Ja zase na rozdiel od teba by som si rád predstavil, ak by sa všetci "nespokojenci" so službami od T-Comu (a iných firiem) vyjadrili a pomohlo by to správaniu T-Comu voči svojím zákazníkom.
Myslím si, že keď si necháme s**ť na hlavu, tak takéto individua ako v tomto prípade T-Com si tu z nás (všetkých) budú robiť toaletný papier ešte veľmi dlho.

Áno, máš pravdu, spôsoby ako to riešiť existujú. Aj sa ich snažím použiť.
Ja tu nechcem nič riešiť. Ja chcem len na to upozorniť a chcem aby to (aj vďaka takémuto tlaku) riešili tam kde to majú.

A ešte na záver, tu nejde o mňa. By si neveril, koľko ľudí sa mi už ozvalo, pýtajú sa na kadečo, a žial - majú podobnú skúsenosť ako ja.

Takže podobne ako niekto nevie dostať signál zo set-topu do PC a niekto sa mu snaží poradiť, sú aj takí, ktorí majú problémy iné ako technické a možno im niekto, ak už nie poradí, tak aspoň opíše ako to fungovalo/funguje u neho.
Veď názov tohto fóra "Magio - reálne skúsenosti?" dovoľuje artikulovať aj takéto problémy, nie?

Ale tak či tak, vďaka za názor.

Fred
FredFlinstone
Junior

Odeslat příspěvekod kingjan 13. 2. 2009 14:41

Aj ja som prežil ťažké chvíle než mi MAGIO a DSL začalo fungovať normálne, to už hádam bez toho ani nejde (u úradníkov T- Comu). Napriek tomu som si to musel "pretrpieť" a "vybaviť" sám. Ale nemalo to nič spoločné s tým, že som technické riešenia T- Comu (MAGIO) chcel mať doma a vedel som, že pár neschopných a neochotných jedincov u T- Comu (ale takých je dosť aj u iných firiem, či firmičiek) mi tento zámer nemôže pokaziť. To že si niekto vylieva žlč, teda viem pochopiť - nebudem sa podrobne rozpisovať, čo som musel prežiť v začiatkoch, nikomu to nepomôže, ale mám to už za sebou, služba je OK a ja sa vždy teším na nové nápady a technické riešenia na tomto fóre. Súhlasím s t-comákom, že stále sa tu baviť v štýle "tele-komunisti" - najmä ak niektorí ani nepoznajú význam tohoto "spojenia", ale aj tak ho spájajú s tu prítomnou problematikou, je kontraproduktívne a oberá nás, čo chceme technické informácie iba o čas a priestor. Možno by pomohlo založiť novú tému fóra s názvom napr. "Pracovná neschopnosť a neochota niektorých zamesnancov T-Comu" a pravidelne príspevky z nej zasielať na vedenie T-Comu. Inak je to len to, čo som už popísal, teda mlátenie prázdnej slamy a hra s emóciami.

P.S. Moje problémy pri rozbiehaní MAGIA a DSL vždy spôsobili mladučkí a umelo uhladení manažéri v oblekoch a viazankách (váčšinou je umelá aj ich inteligencia), ktorí vždy na niečo zabudli, či nedoviedli do konca a ktorí určite nemajú ani šajnu o naznačovaných nedostatkoch minulého režimu v podobe slova Tele-komunista.
kingjan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldo439 13. 2. 2009 16:40

Zdravim. Mam problem s eSprievodcom na http://www.magio.tv. Registracia prebehla uspesne, prvy raz sa mi podarilo stranku otvorit, ale potom asi po tyzdnovej pauze sa mi uz prihlasit nepodarilo. A teraz mi pri prihlaseni pise, ze som zadal nespravne meno alebo heslo. A ked si chccem zmenit heslo cez "Zabudli ste heslo?" tak mi to napise "Bola Vám zaslaná linka pre zmenu hesla, na uvedenú e-mailovú adresu." Lenze na uvedenu adresu mi nic nepride. Skusal som to aspon 6x v priebehu tyzdna. Neni to ani v Spamovom kosi ani nikde inde v schranke.
A ked som sa chcel zaregistrovat pod inym menom, tak kod vygenerovany v Magio boxe mal platnost iba par dni, takze ten je uz nepouzitelny. A novy kod vygenereovat zrejme nejde, neni tam taka ponuka. Vie niekto co sa s tym da spravit ? Dakujem.
oldo439
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tcomak 13. 2. 2009 17:16

oldo439 píše:Zdravim. Mam problem s eSprievodcom na http://www.magio.tv. Registracia prebehla uspesne, prvy raz sa mi podarilo stranku otvorit, ale potom asi po tyzdnovej pauze sa mi uz prihlasit nepodarilo. A teraz mi pri prihlaseni pise, ze som zadal nespravne meno alebo heslo. A ked si chccem zmenit heslo cez "Zabudli ste heslo?" tak mi to napise "Bola Vám zaslaná linka pre zmenu hesla, na uvedenú e-mailovú adresu." Lenze na uvedenu adresu mi nic nepride. Skusal som to aspon 6x v priebehu tyzdna. Neni to ani v Spamovom kosi ani nikde inde v schranke.
A ked som sa chcel zaregistrovat pod inym menom, tak kod vygenerovany v Magio boxe mal platnost iba par dni, takze ten je uz nepouzitelny. A novy kod vygenereovat zrejme nejde, neni tam taka ponuka. Vie niekto co sa s tym da spravit ? Dakujem.

Akurát som to vyskúšal na dvoch prístupoch a vytvorenie link pre reset hesla v eSprievodcovi funguje bezproblemov.Do príslušnej e-mailovej schranky všetko potrebne prišlo OK.
Si si absolutne istý,že nerobíš nejaký preklep v prihlasovacom mene a zadávaní e-mailu?Chod ešte raz do registracie,rovnaky sposob ako pri prvotnej registrácií,všetko potvrd a ukáže Ti aspon prihlasovacie meno a e-mail.Postupuj ako si popísal...ak to napriek niekolkým pokusom aj tak nepôjde,tak skús ešte nejak preveriť vlastnú e-mailovú schranku,či je všetko OK
tcomak
Junior

Odeslat příspěvekod benďo 13. 2. 2009 18:15

kingjan píše:Aj ja som prežil ťažké chvíle než mi MAGIO a DSL začalo fungovať normálne, to už hádam bez toho ani nejde (u úradníkov T- Comu). Napriek tomu som si to musel "pretrpieť" a "vybaviť" sám. Ale nemalo to nič spoločné s tým, že som technické riešenia T- Comu (MAGIO) chcel mať doma a vedel som, že pár neschopných a neochotných jedincov u T- Comu (ale takých je dosť aj u iných firiem, či firmičiek) mi tento zámer nemôže pokaziť. To že si niekto vylieva žlč, teda viem pochopiť - nebudem sa podrobne rozpisovať, čo som musel prežiť v začiatkoch, nikomu to nepomôže, ale mám to už za sebou, služba je OK a ja sa vždy teším na nové nápady a technické riešenia na tomto fóre. Súhlasím s t-comákom, že stále sa tu baviť v štýle "tele-komunisti" - najmä ak niektorí ani nepoznajú význam tohoto "spojenia", ale aj tak ho spájajú s tu prítomnou problematikou, je kontraproduktívne a oberá nás, čo chceme technické informácie iba o čas a priestor. Možno by pomohlo založiť novú tému fóra s názvom napr. "Pracovná neschopnosť a neochota niektorých zamesnancov T-Comu" a pravidelne príspevky z nej zasielať na vedenie T-Comu. Inak je to len to, čo som už popísal, teda mlátenie prázdnej slamy a hra s emóciami.

P.S. Moje problémy pri rozbiehaní MAGIA a DSL vždy spôsobili mladučkí a umelo uhladení manažéri v oblekoch a viazankách (váčšinou je umelá aj ich inteligencia), ktorí vždy na niečo zabudli, či nedoviedli do konca a ktorí určite nemajú ani šajnu o naznačovaných nedostatkoch minulého režimu v podobe slova Tele-komunista.

Hovoríš mi z duše. Máš u mňa 100 bodov, akurát som to chcel napísať aj ja.
benďo
Junior

Odeslat příspěvekod oldo439 13. 2. 2009 20:06

tcomak píše:
oldo439 píše:Zdravim. Mam problem s eSprievodcom na http://www.magio.tv. Registracia prebehla uspesne, prvy raz sa mi podarilo stranku otvorit, ale potom asi po tyzdnovej pauze sa mi uz prihlasit nepodarilo. A teraz mi pri prihlaseni pise, ze som zadal nespravne meno alebo heslo. A ked si chccem zmenit heslo cez "Zabudli ste heslo?" tak mi to napise "Bola Vám zaslaná linka pre zmenu hesla, na uvedenú e-mailovú adresu." Lenze na uvedenu adresu mi nic nepride. Skusal som to aspon 6x v priebehu tyzdna. Neni to ani v Spamovom kosi ani nikde inde v schranke.

Akurát som to vyskúšal na dvoch prístupoch a vytvorenie link pre reset hesla v eSprievodcovi funguje bezproblemov.Do príslušnej e-mailovej schranky všetko potrebne prišlo OK.
Si si absolutne istý,že nerobíš nejaký preklep v prihlasovacom mene a zadávaní e-mailu?Chod ešte raz do registracie,rovnaky sposob ako pri prvotnej registrácií,všetko potvrd a ukáže Ti aspon prihlasovacie meno a e-mail.Postupuj ako si popísal...ak to napriek niekolkým pokusom aj tak nepôjde,tak skús ešte nejak preveriť vlastnú e-mailovú schranku,či je všetko OK

Odskusal som to znova asi 3x. Login aj emailovu adresu mam urcite dobru. Tuto kombinaciu pouzivam na vela strankach, takze nie je mozne aby som sa pomylil. A aj tak som to este raz skontroloval a nic. Znova som si dal poslat email a cakal asi 40 minut a nic.
No ale obcas sa mi stalo, ze ked mi niekto poslal email, tak mi neprisiel. Nebol ani v SPAMovom kosi, ani inde. Tusim sa ten email vratil odosielatelovi. Robi to len velmi malo, ale stava sa to.
Tak ma napadlo ci to nie je aj teraz ten problem. Takze riesenie asi bude len zmenit adresu a to sa asi neda. Cize treba sa znova zaregistrovat a to je dalsi problem. Ako sa na magiu da vygenereovat novy kod ? V menu v magiu nic take nie je. Ked stlacim OK na prvej stranke, kde je pisane ze mi to vygeneruje novy kod, tak na dalsej stranke napise ten stary kod a ze bol pouzity 19.1.2009 a potom je tam login a emailova adresa. Tieto udaje su spravne.
Takze sa teraz vobec neviem pohnut. Idealne by bolo, keby sa nejak dala zmenit adresa, dal by som si to poslat na inu, pouzivam ich viac. Ale tuto co som tam zadal pouzivam denne. Ma za zavinacom stonline.sk
oldo439
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tcomak 13. 2. 2009 21:53

to oldo439: hmm :hm tak to je problem,ked neprechadzajú maily.Momentalne už pri magiu nie som a nemám to vyskúšané,ale skús ešte jednu možnosť.Skús sa akokeby nanovo registrovať,použi registračný kod vygenerovany stb /z toho 19.1./,login čo máš teraz,zadaj nejaké nové heslo a iný e-mail.Uvidíš ako zareaguje príslušná aplikácia.Aj keby to nepomohlo,podla mna nemáš čo pokaziť.V tejto situácií treba vyskúšať všetko.
tcomak
Junior

Odeslat příspěvekod oldo439 14. 2. 2009 12:30

tcomak píše:to oldo439: hmm :hm tak to je problem,ked neprechadzajú maily.Momentalne už pri magiu nie som a nemám to vyskúšané,ale skús ešte jednu možnosť.Skús sa akokeby nanovo registrovať,použi registračný kod vygenerovany stb /z toho 19.1./,login čo máš teraz,zadaj nejaké nové heslo a iný e-mail.Uvidíš ako zareaguje príslušná aplikácia.Aj keby to nepomohlo,podla mna nemáš čo pokaziť.V tejto situácií treba vyskúšať všetko.

No prave toto je jedna z veci, ktore nie su doriesene u Magia. A co trebars ked casom zmenis emailovu adresu a zabudnes heslo?
Skusil som sa nanovo zaregistrovat. Pokial som zadal ten isty nick tak napisalo ze nick uz existuje - to je logicke. No a ked som sa chcel zaregistrovat pod inym menom, tak napisalo ze "Vami zadaný autorizačný kód je neplatný. Prosím, vytvorte si nový autorizačný kód prostredníctvom Vášho Magio Boxu." Toto iste napise aj ked nezadam ziadny kod.
Inak v tej vete pise, cez Magio Box si mam vygenerovat novy kod. Ale ako ?
oldo439
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Eross 14. 2. 2009 13:02

Inak Tcom ma zaujimavu politiku...
V mojom bloku uz Magio 1 ma no vyse roka, mne koncila zmluva a tak som chcel komplet
cely balik aj Net aj Magio ale nie bohuzial u Vas sa to neda zriadit a dokonca
ani Net 4G pricom ho mam na tej linke uz asi 4roky. Kebyze som zrusil zmluvu tak by mi ani ten NET nevedeli zaviest takze som aspon predlzil zmluvu ktora uz mala byt aktivna bohuzial este stale ficim na starej (budem musiet podat reklamaciu).
Ale podstata toho vsetkeho je ta, ze o tyzden nato ked som magio aj net chcel a oni mi ho nevedeli dat ze nieje volna linka atd.. volali susedovi ktory
ma len pevnu linku, od nich ziadny net (ich financna situacia sa so smnou neda zrovnavat) a im ho po telefone ponukali. Preco nevolali sakra mne ked
vedeli ze oto mam zaujem ja a on nie, aj tak to on nevzal a nevyuzil ...

-realna je asi taka ze ked spadne linka nejde NET, nejde Telka nejde nic a clovek je odpisany :mrgreen:
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milkur 14. 2. 2009 19:09

Mam dnes taky problem, nejde mi magio - ked prepinam tak sa zobrazi dole nazov stanice a programu, ale potom je na tv len cierna obrazovka. Skusal som vypnut/zapnut magio box aj router, nic nepomohlo. Nemate s tym niekto skusenost?
milkur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skorpik 14. 2. 2009 20:42

konecne som zmaturoval na routom od t-comu a nasiel sposob ako zobrazit skryte nastavenie vigoru,prebudit pc na dialku a aj ho vypnut.kupodiv to aj funguje
skorpik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek89 14. 2. 2009 20:49

Skorpik, posli mi navod. Diky.
Naposledy upravil Marek89 dne 15. 2. 2009 19:52, celkově upraveno 1
Marek89
Junior

Odeslat příspěvekod maniakomp 14. 2. 2009 23:21

! ak mas navod posielaj to iba do sukromnej spravy !
nedavaj ho priamo tu ani na stiahnutie niekde na net !
inak sa moze stat ze to opat v t-come zablokuju v moznostiach nastavenia routra

P.S. posli to aj mne :-) som zvedavy na co si prisiel
maniakomp
Junior

Odeslat příspěvekod benďo 15. 2. 2009 11:33

skorpik píše:konecne som zmaturoval na routom od t-comu a nasiel sposob ako zobrazit skryte nastavenie vigoru,prebudit pc na dialku a aj ho vypnut.kupodiv to aj funguje

JA mám 2900, tak by si mohol poslať ten návod aj mne, aby som to vyskúšal...
benďo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka