Moderátor: Moderátoři Živě.cz
oldo439 píše:Zdravim. Mam problem s eSprievodcom na http://www.magio.tv. Registracia prebehla uspesne, prvy raz sa mi podarilo stranku otvorit, ale potom asi po tyzdnovej pauze sa mi uz prihlasit nepodarilo. A teraz mi pri prihlaseni pise, ze som zadal nespravne meno alebo heslo. A ked si chccem zmenit heslo cez "Zabudli ste heslo?" tak mi to napise "Bola Vám zaslaná linka pre zmenu hesla, na uvedenú e-mailovú adresu." Lenze na uvedenu adresu mi nic nepride. Skusal som to aspon 6x v priebehu tyzdna. Neni to ani v Spamovom kosi ani nikde inde v schranke.
A ked som sa chcel zaregistrovat pod inym menom, tak kod vygenerovany v Magio boxe mal platnost iba par dni, takze ten je uz nepouzitelny. A novy kod vygenereovat zrejme nejde, neni tam taka ponuka. Vie niekto co sa s tym da spravit ? Dakujem.
kingjan píše:Aj ja som prežil ťažké chvíle než mi MAGIO a DSL začalo fungovať normálne, to už hádam bez toho ani nejde (u úradníkov T- Comu). Napriek tomu som si to musel "pretrpieť" a "vybaviť" sám. Ale nemalo to nič spoločné s tým, že som technické riešenia T- Comu (MAGIO) chcel mať doma a vedel som, že pár neschopných a neochotných jedincov u T- Comu (ale takých je dosť aj u iných firiem, či firmičiek) mi tento zámer nemôže pokaziť. To že si niekto vylieva žlč, teda viem pochopiť - nebudem sa podrobne rozpisovať, čo som musel prežiť v začiatkoch, nikomu to nepomôže, ale mám to už za sebou, služba je OK a ja sa vždy teším na nové nápady a technické riešenia na tomto fóre. Súhlasím s t-comákom, že stále sa tu baviť v štýle "tele-komunisti" - najmä ak niektorí ani nepoznajú význam tohoto "spojenia", ale aj tak ho spájajú s tu prítomnou problematikou, je kontraproduktívne a oberá nás, čo chceme technické informácie iba o čas a priestor. Možno by pomohlo založiť novú tému fóra s názvom napr. "Pracovná neschopnosť a neochota niektorých zamesnancov T-Comu" a pravidelne príspevky z nej zasielať na vedenie T-Comu. Inak je to len to, čo som už popísal, teda mlátenie prázdnej slamy a hra s emóciami.
P.S. Moje problémy pri rozbiehaní MAGIA a DSL vždy spôsobili mladučkí a umelo uhladení manažéri v oblekoch a viazankách (váčšinou je umelá aj ich inteligencia), ktorí vždy na niečo zabudli, či nedoviedli do konca a ktorí určite nemajú ani šajnu o naznačovaných nedostatkoch minulého režimu v podobe slova Tele-komunista.
tcomak píše:oldo439 píše:Zdravim. Mam problem s eSprievodcom na http://www.magio.tv. Registracia prebehla uspesne, prvy raz sa mi podarilo stranku otvorit, ale potom asi po tyzdnovej pauze sa mi uz prihlasit nepodarilo. A teraz mi pri prihlaseni pise, ze som zadal nespravne meno alebo heslo. A ked si chccem zmenit heslo cez "Zabudli ste heslo?" tak mi to napise "Bola Vám zaslaná linka pre zmenu hesla, na uvedenú e-mailovú adresu." Lenze na uvedenu adresu mi nic nepride. Skusal som to aspon 6x v priebehu tyzdna. Neni to ani v Spamovom kosi ani nikde inde v schranke.
A ked som sa chcel zaregistrovat pod inym menom, tak kod vygenerovany v Magio boxe mal platnost iba par dni, takze ten je uz nepouzitelny. A novy kod vygenereovat zrejme nejde, neni tam taka ponuka. Vie niekto co sa s tym da spravit ? Dakujem.
Akurát som to vyskúšal na dvoch prístupoch a vytvorenie link pre reset hesla v eSprievodcovi funguje bezproblemov.Do príslušnej e-mailovej schranky všetko potrebne prišlo OK.
Si si absolutne istý,že nerobíš nejaký preklep v prihlasovacom mene a zadávaní e-mailu?Chod ešte raz do registracie,rovnaky sposob ako pri prvotnej registrácií,všetko potvrd a ukáže Ti aspon prihlasovacie meno a e-mail.Postupuj ako si popísal...ak to napriek niekolkým pokusom aj tak nepôjde,tak skús ešte nejak preveriť vlastnú e-mailovú schranku,či je všetko OK
tcomak píše:to oldo439: hmmtak to je problem,ked neprechadzajú maily.Momentalne už pri magiu nie som a nemám to vyskúšané,ale skús ešte jednu možnosť.Skús sa akokeby nanovo registrovať,použi registračný kod vygenerovany stb /z toho 19.1./,login čo máš teraz,zadaj nejaké nové heslo a iný e-mail.Uvidíš ako zareaguje príslušná aplikácia.Aj keby to nepomohlo,podla mna nemáš čo pokaziť.V tejto situácií treba vyskúšať všetko.
skorpik píše:konecne som zmaturoval na routom od t-comu a nasiel sposob ako zobrazit skryte nastavenie vigoru,prebudit pc na dialku a aj ho vypnut.kupodiv to aj funguje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků