tcomak píše:to bezname:
1.HDD vymeniť môžeš,ale nič nedáš za to,ked si aspon novy stb zapneš a rozbeháš ho.Uvidíš resp.budeš načúvať,či to naozaj tak hučí ako bolo spomínané niektorými ludmi.Možno bude pre teba ten "hluk" nepodstatný a zbytočne budeš niečo rozoberať.
2.Hoci máš druhý STB s HDD,nahravací nebude! Bude len ako "pozerací".Nahrávací stale zostane STB (strieborná motorola).Samozrejme ak predajca pri aktivacii druheho STB nepokafre objednavku a navzájom ti ich nezmení. - význak nahrávania pre STB.
Ano môžeš použiť LAN konektory 3,4. (vigor 2700).sú nakonfigurované na iptv.Ak si mal službu dlhšie ako dva roky,môže sa stať,že máš pre iptv nakonfigurovaný len LAN4.Zistíš to tak,že žijuci stb prepichneš z LAN 4 do LAN 3.Ak STB pôjde aj na LAN3,tak máš router nakonfigurovaný pre 2 STB.
to tcomak:
DAKUJEM
ad 1). Seagate vobec nejako dramaticky nehuci, je ale moze ze len ja ho nepocujem lebo som predsa uz len starsi chlap. xixixixixi... Aj napriek tomu som si opatrne prehodil HDD Seagate 160 GB zo starej striebornej Motoroly do novej ciernej Motoroly (za rovnaky HDD)a to len kvoli nahravkam ktore tam uz mam.
ad 2). A ako je potom mozne, ze par prispevkov nizsie niekto opisuje ze ma nahravanie sucasne na oboch Magioboxoch? Aj ked ma objednanu optiku a teraz slape na metalike. Ja mam na routri Vigor 2700 obidva LANky (3 aj 4) spojazdnene pre Magioboxy a ked som skusal na ktoromkolvek z tych portov nahravat na hociktory magiobox - MUSEL BYT ALE SOLO - tak nahravanie islo. Akonahle som zapoijil obidva Magioboxy sucasne do obidvoch LAN potrov 3 a 4, tak z noveho (cierna Motorola) sa stal box s nahravanim a zo stareho (strieborna Motorola) sa stal box bez nahravania. Teda len pozeracim sa stala stara strieborna Motorola a nie nova cierna Motorola ako pises...
to all:
A VIETE TEDA NIEKTO PORADIT CO S TOU CHYBOU V ZOBRAZOVANI CEZ HDMI - HDCP (H1005)?
Riesene povypajat na noc a "nechat vsetko oddychnut" ako sa to odporuca v tom prispevku v anglictimne mi nefunguje...