niio píše:budu sa aj v Magio zvysovat rychlosti internetu, tak ako to je v pripade klasickeho DSL o 512kb?
ano

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
niio píše:budu sa aj v Magio zvysovat rychlosti internetu, tak ako to je v pripade klasickeho DSL o 512kb?
sharker píše:niio píše:budu sa aj v Magio zvysovat rychlosti internetu, tak ako to je v pripade klasickeho DSL o 512kb?
ano
niio píše:sharker píše:niio píše:budu sa aj v Magio zvysovat rychlosti internetu, tak ako to je v pripade klasickeho DSL o 512kb?
ano
ako to vies? kde si to cital?
sharker píše:niio píše:sharker píše:niio píše:budu sa aj v Magio zvysovat rychlosti internetu, tak ako to je v pripade klasickeho DSL o 512kb?
ano
ako to vies? kde si to cital?
zive.sk
rodolfo píše:Nevie niekto ako to je s pripojenim routra, ide na ADSL alebo ADSL2? Ak mam ADSL, pojde automaticky rozsirit na Magio alebo je tam este nejaka finta?
niio píše:rodolfo píše:Nevie niekto ako to je s pripojenim routra, ide na ADSL alebo ADSL2? Ak mam ADSL, pojde automaticky rozsirit na Magio alebo je tam este nejaka finta?
mno mal by podporovat adsl2 tehchnologiu, to znamena vyssie rychlosti, inac rozdiel v adsl a adsl2 je iba v spodnej linkovej vrstve celej siete, ostatne veci sa nemenia....
rodolfo píše:Dnes som bol v T-come KE, v tychto dnoch zacinaju s vybavovanim objednavok, co sa tyka technologie, rozpravaju o DSL. Nemci doma maju VDSL, predpokladam ze to bude nieco podobne. Pre byvajucich v panelakoch upozornuju ze sluzba silno zatazuje stavajuce siete a nebudu moct vyhoviet v tomto case vsetkym vo vchode. Ja byvam v RD to je asi este horsie, hoci mam ADSL teraz bude specialna skupina zrejme meranim zistovat ci mi vobec mozu sluzbu zriadit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků