od Tryp 25. 3. 2007 12:56
net som neskúšal takže neviem (este stále fičím na chelle), setbox neviem aky mam.
btw do troch hodín od môjho príspevku k magiu mi volali z T-comu zo žiliny (majú tam pokiaľ viem reklamačné a sťažnosti) že či mi už ide nahrávanie. po mojej odpovedi (samozrejme že bola "NIE!") povedali že to budú urgovať. ked som prisiel domov a spravil HR tak som nahrávanie už mal v ponuke.
no a dnes ďaľší problém, oproti tomu ked som predtým dal prehrať nahratý film sa box reštartoval, teraz už keď dám nahrať film, box sa reštartuje, nabehne a zasa reštartuje, a takto dookola. Tak som dal opäť HR a dúfam že aspoň nabehne, i keď prvú polhodinu z filmu ktorý som chcel pozerať aj tak už neuvidím!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>>to gibon: určite ti odporúčam to zrušiť a počkať kým to budú mať poriadne rozbehnuté alebo na inú konkurenčnú spoločnosť, lebo momentálne si fakt užívam "zázraky" ktoré dokáže magiobox
AMD Phenom II X4 920,
Sapphire ATI Radeon HD 4870 Toxic 1GB DDR5 11133-14-20R, PCIe x16, 2x DVI, TV-out, 1GB DDR5, paměťová sběrnice 256bit, frekvence 780/4000 MHz, aktivní chladič
Gigabyte GA-MA790X-UD4 (rev. 1.0)
Patriot 4GB Viper (kit 2x 2GB)