Orange internet ,vysoka faktura,SOI

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ts-jose 4. 4. 2007 19:49

Zdravim
Mam FLAT program od orangeu a modem sa pripaja cez zahranicnu(polsku) siet (aj ked som na Slovensku) co som nevedel a nemohol nikde skontrolovat ani nastavit a za dva dni surfovania mi nabehlo na fakture 11tisic SK. Dal som to reklamovat v Orange a povedali ze som bol v zahranici a ze mi poslu fakturu na zaplatenie. Co mam teraz proti tomu robit? Som student a 11tisic na zvys nemam...problem je aj v tom ze nieje to napisane namna ale na ine meno a je tam napisanych aj vela mobilov cize neuhradenim zmluvy ich odpoja co by bol pruser.
Da sa s tym obratit na SOI?

Ďakujem
ts-jose
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nl 4. 4. 2007 20:22

asi to budes musiet zaplatit.
btw co mas za modem, ze nevidis v akej sieti si prihlaseny?
nl
Junior

Odeslat příspěvekod ts-jose 4. 4. 2007 21:58

zadacom edge modem mam
http://www.zadako.sk/Index.php?Category ... ID=1&ID=57
to je dost blbe ked doma mi hadze polsku siet...
ts-jose
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HiroSK 4. 4. 2007 22:11

Ahoj, ty brdo, ja ti drzim palce, to je ina smola. Skus to dat na sud. Mozno maximalne zaplatis dvojnasobok :) Najprv zaplat a potom to daj na sud.
Ze ked si si ho bral nebolo spomienky o tom, ze mas automaticky aktivovany roaming :)
Uf, nezavidim.
AMD Athlon 64 X2 4200+, 4x1GB DDR II 800MHz, Asus M2N-E 570Ultra, Creative X-Fi Fatality, Asus 8600GT, Seagate 750+320+200+120GB
Thermaltake MatrixVX VD3000BWA, Asus A-45GA 450W, Scythe SCKM-1000, Noctua NH-U12F
Samsung 226BW, Logitech G15 + G5
HiroSK
Junior

Odeslat příspěvekod ppetr 4. 4. 2007 22:22

i pokud ot chces soudne vymahat tak to myslim musis nejdriv zaplatit pokdu se nemylim. Asi bys to lip vyresil na pauza.cz
myslim ze si v právu pokud is byl na uzemi SK... :)
ppetr
Junior