1) rychlost.cz ... naměřen zhruba 2,5Mbit/1,5Mbit
2) dsl.cz .. download 9Mbit a upload nevim
3) speedmeter.cz ... 3Mbit/2Mbit
Nechápu tyto strašné rozdíly v měření. Celkem jsem se děsil a uklidnilo mě až testovací stahování z http://www.stahuj.cz které jelo zhruba 1.1MB/s a z dema hry z games.tiscali.cz které jelo ještě lépe, okolo 1.3MB/s.
Každopádně máte někdo s těmi měřáky podobnou zkušenost ? Pingy na seznam jsou celkem v pohodě, průměrná hodnota zhruba 15ms.
A ještě druhá věc. Nevíte jestli k tomuto tarifu je zadarmo statická veřejná IP adresa ? Když jsem to na zákaznické lince objednával tak mi říkali že ano, ale technik včera o ničem nevěděl. Je třeba fakt že Strong DC++ mi včera v active módu šlapalo, ale zkušebně jsem si udělal i FTP server a na ten se nemůžu z práce dostat.
Jo a ještě jedna věc. Televizi jsem měl normálně na domovní anténu, klasika Nova (nic moc kvalita), CT1, CT2, Prima a po zásahu technika který ten INTERNET zapojoval to je Nova (nic moc kvalita), CT1, CT2 (nic moc kvalita) a Prima nejde vůbec. Vymlouval se na to že je to mojí televizí (pravda, je jí už 20 let) ale sakra jakto že to před jeho zásahem šlo ? Všechno přeměřil, signál je prý v pohodě, dokonce silnější než by měl být, ale prostě prý mám starou televizi. Tak nějak jsem v 9 večer už neměl sílu naléhat aby to koukal dát to provozu jak to bylo předtím. Navíc sem byl v euforii že mám ten internet