AiR píše:Na PC doma FF, na mobilu Operu, na PC v praci IE, protoze tam vyuzivame webovy aplikace, ktery na nicem jinym poradne nejedou.
zkus addon ietab.. dokaze zobrazovat "ie stranky" ve firefoxu.. sam to v praci pouzivam..
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
AiR píše:Na PC doma FF, na mobilu Operu, na PC v praci IE, protoze tam vyuzivame webovy aplikace, ktery na nicem jinym poradne nejedou.
oooOmmrrOooo píše:Osobně také vždy a všude preferuju Operu, ale najdou se i chvíle kdy spustím FF jako jsou např. web stránky s obsahem flash.m/quote]
oooOmmrrOooo píše:Krapet mi neleze na rozum univerzální plk "Opera mi vadí že není opensource"
Používám Linux nějaký ten rok a nikdy jsem neměl zapotřebí upravovat zdrojový kód browseru...Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
veteiks píše:AiR píše:Na PC doma FF, na mobilu Operu, na PC v praci IE, protoze tam vyuzivame webovy aplikace, ktery na nicem jinym poradne nejedou.
zkus addon ietab.. dokaze zobrazovat "ie stranky" ve firefoxu.. sam to v praci pouzivam..
kernel_panic [passed] píše:Kdyby se někdo pokusil (přestože je to nemožný) obalit Firefox "balastem", suplujícím všechny funkce Opery, pravděpodobně by nad výsledkem hodně zaplakal.CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon![]()
averton píše:1. ako je mozne ze sa Opera nevie presadit?
2. ake funkcie vykradol FF od Opery?
3. co je zle na extensions?
kromec píše:Muzes me vysvetlit proc bych si me l vytvaret z FF Operu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků