Moderátor: Moderátoři Živě.cz
MartinezZ píše:Hlasové ovládání - doinstalovatelné do Opery skrze menu (+ 10MB) x nic pro FF (ano, drobnost a možná hloupost, ale zkuste být třeba pravák a mít pravou ruku až po rameno v sádře!)
o/quote]
MartinezZ píše:
- Triviálně jedoduché vytváření vlastních vyhledávačů v Opeře x editace souborů popř. extension pro FF
n*iHlasové ovládání - doinstalovatelné do Opery skrze menu (+ 10MB) x nic pro FF (ano, drobnost a možná hloupost, ale zkuste být třeba pravák a mít pravou ruku až po rameno v sádře!)
o/listOnce upon a time...
Mousegetures nepouzivam, zdrzuji.
Switch007 píše:Mousegetures nepouzivam, zdrzuji.
To myslíte opravdu vážně?? Já mám už léta nastaveno zavření tabu na pravý klik + táhnutí dolu a otevření nového tabu na pravý klik + táhnutí nahoru. Neznám rychlejší a přirozenější řešení/quote]
Trashman píše:averton píše:1. ako je mozne ze sa Opera nevie presadit?
2. ake funkcie vykradol FF od Opery?
3. co je zle na extensions?
Opera se umí dostatečně prosadit u zkušených uživatelů upřednostňujících kvalitu. Firefox zase uživatele válcuje masivní propagací. Co mu ostatně zbývá, kvalitou se ohánět nemůže. Co se týká extensions, tak většina je od neznámých autorů a také nemusí správně fungovat.
Funkce vykradené z Opery: záložky stránek, zobrazení zdrojového kódu stránky, blokování vyskakovacích oken, vymazání důvěrných dat, a budou jistě i další funkce, na které si nyní nevzpomenu.
U Firefoxu je nepříjemně vytvořen soubor s Oblíbenými, který nejde editovat tak, aby šla jednoduše nahradit ikona serveru. Firefox sice umí Import oblíbených z jiných prohlížečů, ale neumí Export. Autoři jsou buď domýšliví, že nikdo od Firefoxu nebude přecházet, nebo je to neumožněno schválně. Firefox neobsahuje Boční lištu s oblíbenými.e/quote]
skvedo píše:protoze mam nb a nemam problem touchpad ovladat i levou rukou tak bez problemu, akorat bych si potom prohodil tlacitka, protoze na levem mam nastavene prostredni a jsem zvykly ho mackat palcem
N/A píše:ctrl+w. pouzivam obe ruce, nejcasteji na klavesnici.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků