Moderátor: Moderátoři Živě.cz
N/A píše:tak se spadlym hrebinkem lehce okomentuji, ackoli mam zrejme ponekud specificke pozadavky na web browser. ale aspon bude legrace....
benetti píše:MartinezZ:
pěkný srovnání
...asi taky kvůli tomu, že ji používá míň lidí...
Trashman píše:Po přečtení názorů toho druhého "uživatele", kterého vy v článku nazýváte "odborník" se již nedivím, jak zoufale vypadá Computer. ..... /quote]
Já osobně, a myslím, že mluvím za mnohé Operáky, Operačky a Operáčata Very Happy, rozšíření nezatracuji, jen se mi tento způsob nabalování vlastností vzhledem k výsledné "operabilitě" zdá poněkud nešťastným. Ale co já vím, třeba už právě FF3 příjde s radikální změnou tohoto "problému".
[/code]
oooooooooo píše:...z mého pohledu poměrně nesmyslné - onu ořezanou verzi na snímani obrazovkya/quote]
- hojně používám - pro Operu nic takového není
quote="oooooooooo"]...notifikaci pro změnu obsahu strankyy/quote]
- hojně používám - pro Operu nic takového není [/code
kterápak to je? Pokud myslíte UpdateNotifier, tak ten při spuštění FF kontroluje nové verze[/code]
oooooooooo píše:Dalsim důvodem je třeba obecná neochota google aby jejich ajaxový věci frčely stejně na Opeře jako na FF.o/quote]
Tak to souhlasím. Google Docs sice moc nepoužívám, ale pokud potřebuji jen něco jednoduchého (otěvřít, připsat, napsat, nahrát, exportovat), tak mi stačí v Opeře nastavit maskování jako FF. Pokud ale potřebují vážně něco seriózně dělat, musím tam jít přes FF. Aneb jde to pod Operou rozchodit, ale s funkčními omezeními.
quote="oooooooooo"]holý firefox ma tuto funkci primo v sobe,staci ji zapnout a naconfigurovat>/quote]
Jak a kde? Podělte se![]()
code]Jak moc se mýlím s tímhle (jen tipuji):
extensions.update.notifyUser - true
extensions.update.enabled - true
extensions.update.interval - 86400
- jde tomu nějak říct ne časový interval, ale každé spuštění aplikace?[/code]9/code]oooooooooo píše:Screengrab
Díky, poohlédnu se a vyzkouším.
mquote="oooooooooo"]Opera ma něco podobného ale funkčně o hodně hodně slabší.l/quote]
Jedinou možností, na kterou jsem narazil je externí prográmek WebShot, který byl "zaintegrován" do kontextového menu Opery [/code]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků