Google Chrome - informace a diskuze

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ThePegass 27. 2. 2010 21:15

ThePegass píše:to mrznutie chrome ma tiež strašne rozčuluje, zatiaľ som neprišiel na príčinu, ale robí to vo Windows 7. Jeden čas sa mi zdalo, že to začalo po nainštalovaní flash pluginu, ale nebolo to ono. Mrzne to v pravidelných intervaloch na cca 0,5 až 1s. Robilo mi to na verzii 3, 4 a aj najnovšej 5ke. Už ma to prestalo baviť, tak som sa musel vrátiť k Firefoxu.

...na tak som možno na niečo prišiel, momentálne používam verziu 5.0.335.1, vypol som Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) v nastaveniach sieťovej karty a už 4 deň bez "sekania" mrznutia :-)
ThePegass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DevAstor 6. 3. 2010 01:21

Comodo si také udělal vlastní Chrome klon, jmenuje se Comodo Dragon: http://technet.idnes.cz/specialni-inter ... ftware_vse
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod maros6666 6. 3. 2010 19:25

Cavte. Kde v Chrome nastavim aby mi po stiahnuti torrent subor automaticky otvorilo v uTorrente?? Diky
maros6666
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 6. 3. 2010 19:42

Stáhneš a klikneš na ten soubor v okně stahování dole na obrazovce. Tím se ti daný soubor otevře ve výchozí aplikaci.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod coolajda 12. 3. 2010 15:27

Mám problém s Aukrem.
Pokud chci vystavit předmět, tak zvolím šablonu, dám popis předmětu a když pokračuji na obrazovku, kde mám zadat titulek, stav zboží atd, tak vyskočí chyba : "CHYBA PŘI NAHRÁVÁNÍ OBSAHU OKNA. ERROR : NO_MODIFICATION_ALLOWED_ERR: DOM EXCEPTION 7 " a popis předmětu se nezobrazí.
Jde s tím něco udělat??? a dělá vám to taky ????
coolajda
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Gottwald 12. 3. 2010 18:40

To coolajda: Po chvilce Googlení se člověk dočte, že to dělá také v Safari 4. V IE a Firefoxu pravděpodobně ok. Nejspíše to tedy bude špatnou podporou prohlížečů od tvůrců Aukra. Zatím Vám nezbude asi nic jiného, než je na tuto chybu upozornit a používat na Aukro dočasně třeba ten IE, aby jste nemusel instalovat nic nového. Já třeba upozorňoval na chybu zobrazení stránek www.eurogamer.cz v Chrome a po půl roce stále ticho po pěšině. Může to být bohužel běh na dlouhou trať.
Jan Gottwald
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 12. 3. 2010 19:42

Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod coolajda 13. 3. 2010 08:20

Díky za rychlý odpovědi. IEtab je super....
coolajda
Junior

Odeslat příspěvekod maros6666 18. 3. 2010 10:32

Cavte. Mam problem. Chrome mi casto pada po otvoreni viac kariet, ale hlavne ked otvorim stranky medialne.sk a zive.sk....Pise mi tuto chybovu hlasku:

Kód: Vybrat vše
Popis problému:
  Názov problémovej udalosti:   APPCRASH
  Názov aplikácie:   chrome.exe
  Verzia aplikácie:   0.0.0.0
  Časová pečiatka aplikácie:   4b9b089c
  Názov chybného modulu:   StackHash_2083
  Verzia chybného modulu:   6.1.7600.16385
  Časová pečiatka chybného modulu:   4a5bdadb
  Kód výnimky:   c0000374
  Odsadenie výnimky:   000c283b
  Verzia OS:   6.1.7600.2.0.0.256.1
  Identifikácia miestneho nastavenia:   1051
  Ďalšie informácie 1:   2083
  Ďalšie informácie 2:   20836e628762e26a59c343d1879deb70
  Ďalšie informácie 3:   b87e
  Ďalšie informácie 4:   b87ef03aec07cb0a5478ab42f325cd4e

Prečítajte si prehlásenie o používaní osobných údajov online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041b

Ak prehlásenie o používaní osobných údajov nie je dostupné v režime online, prečítajte si ho v režime offline:
  C:\Windows\system32\sk-SK\erofflps.txt

Mam Windows 7 Ultimate 32-bit....a najnovsi Chrome, ktory dnes vysiel. Ak viete ako by sa to dalo vyriesit odpiste prosim vas.

Diky za pomoc
maros6666
Junior

Odeslat příspěvekod PetrCi 21. 3. 2010 10:17

zdravím, ode dneška používám 5.0.356.2 dev verzi a je tu novinka ve podobě stejné funkce jako v IE8 - takže kliknem na ikonku chromu dole a rozjedou se mi na vyber vsechny otevrene stranky... kdyz to nechci, dokazal by mi nekdo poradit, kde to zakazu? ... dekuji ;-)
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod Vincent 23. 3. 2010 11:48

ThePegass píše:
ThePegass píše:to mrznutie chrome ma tiež strašne rozčuluje, zatiaľ som neprišiel na príčinu, ale robí to vo Windows 7. Jeden čas sa mi zdalo, že to začalo po nainštalovaní flash pluginu, ale nebolo to ono. Mrzne to v pravidelných intervaloch na cca 0,5 až 1s. Robilo mi to na verzii 3, 4 a aj najnovšej 5ke. Už ma to prestalo baviť, tak som sa musel vrátiť k Firefoxu.

...na tak som možno na niečo prišiel, momentálne používam verziu 5.0.335.1, vypol som Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) v nastaveniach sieťovej karty a už 4 deň bez "sekania" mrznutia :-)

Díky za tip na řešení problému. Zkouším to také a zatím to vypadá slibně. Snad to nezakřiknu :)
Vincent
Junior

Odeslat příspěvekod kuko61 25. 3. 2010 20:35

PetrCi píše:zdravím, ode dneška používám 5.0.356.2 dev verzi a je tu novinka ve podobě stejné funkce jako v IE8 - takže kliknem na ikonku chromu dole a rozjedou se mi na vyber vsechny otevrene stranky... kdyz to nechci, dokazal by mi nekdo poradit, kde to zakazu? ... dekuji ;-)

podla toho, co som cital tu
http://windows7news.com/2010/03/21/how- ... -previews/
to zatial nejde, ale predpokladam, ze to doplnia, tak ako doplnili vypnutie listy na prekladanie.
To je problem nas, co pouzivaju dev verziu. Mnohe veci, ktore su tam implementovane nie su uplne dotiahnute.
Inac, aj mne ide tato nova funkcia na nervy. Nie tym, ze sa rozbaluju nahlady alebo zoznam zaloziek, ale tym, ze ked kliknem na ikonu lavym tlacitkom, aby som otvoril Chrome zhodeny na Taskbar, nestane sa tak, len sa rozbali ta ponuka...
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / xDuoo TA-20 / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, HE400se, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565
kuko61
Junior

Odeslat příspěvekod MirosPikos 28. 3. 2010 08:42

zdravím, ode dneška používám 5.0.356.2 dev verzi a je tu novinka ve podobě stejné funkce jako v IE8 - takže kliknem na ikonku chromu dole a rozjedou se mi na vyber vsechny otevrene stranky... kdyz to nechci, dokazal by mi nekdo poradit, kde to zakazu? ... dekuji

Ano tato funkce mi taky nesedí, navíc při jedné otevřené záložce se mi v taskbaru ukazuje, jako bych měl otevřené dvě stejné... je to otravné stejně jako ty překlady stránek, tak snad tu možnost přidají.
MirosPikos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milan.smart 31. 3. 2010 09:37

Souhlas.. taky mi to vadi.. chtel jsem se tu na to prave zeptat, ale koukam ze uz me nekdo predbeh. No taky doufam ze to umoznej vypnout. I kdyz ono clovek by si na to mozna po chvili zvyknul
 MacBook Air M3 13"  iPhone 15 Pro
Panasonic TX-65FX780 ● Panasonic TX-50AX800 ● Panasonic PT-AE3000 ● Sony PS5
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod kuko61 31. 3. 2010 19:54

Skuste tuto upravu registrov http://www.maxiorel.cz/jak-zrychlit-hlavni-panel-ve-windows-7 , je to lepsie ako okamzite nahlady alebo zoznam zaloziek pri kliku na ikonu Chrome na paneli uloh......
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / xDuoo TA-20 / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, HE400se, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565
kuko61
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka