Google Chrome - informace a diskuze

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 3. 2012 15:37

Kód: Vybrat vše
Bohužel ne, protože v mém Chrome vůbec nemám

moment ted narychlo jenom tipuju protože nebudu pouštět chrome,za prve nic z toho neplati pokud mate jiny default search v chrome nastavený,ale to vidim jako krajně nepravděpodobné,neni aspon čast řešeni skryta tady?
http://support.google.com/websearch/bin ... wer=106230
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 8. 3. 2012 16:01

Ne, bohužel to mě nepomohlo a tamto tam opravdu nemám. Osobně si myslím, že by se to asi mělo vyřešit nějakým doplňkem, něco podobného jako je u Firefox "Old Location Bar".
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 3. 2012 16:07

old location jsem použival,stejnej efekt šel ale dosahnout štouranim se v nastaveni,v about:config a smaznutim jednoho souboru.Chrome je trochu jinak koncipovanej takže jestli zrovna toto řeši doplněk těžko řict,ja použivam chromium nightly buildy a tam uže je mimochodem ledacos zase jinak,za chvili to bude v chrome koneckonců.
takže pod show advanced settings když to rozklikneš nemaš fakt nic co se ke zminovanemu vztahuje?
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 8. 3. 2012 16:16

Ne. Mám tam akorát to "Používat službu předpovídání, která pomáhá dokončovat vyhledávací dotazy a adresy URL zadávané do adresního řádku" a to je neodkliknuté.
Naproti tomu, to "„Používat službu návrhů jako pomoc pro dokončení vyhledávání a adres URL zadaných do adresního řádku“ tam vůbec nemám...
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Gottwald 8. 3. 2012 16:37

Dovolím si menší OT k tomu, co se tady zrovna řeší. Osobně vůbec nechápu, jak může tato funkce někomu vadit. Takový je prostě vývoj prohlížečů a vyhledávání celkově a pokud to uživateli vadí je to spíš problém u něj v hlavě, že si nechce zvyknout na něco nového. Našeptávání v adresním řádku se dá při používán naprosto ignorovat a prostě se na něj nedívat. Když jsem poprvé instaloval Chrome a přecházel na něj z Firefoxu, také jsem se snažil si jej maximálně přizpůsobit tak, jak jsem měl přizpůsobený Firefox, ale pak jsem si řekl, že bych vlastně úplně zničil jeho koncept a tím je jednoduchost, rychlost a skvělé hledání. Tím že jsem nainstaloval plno rozšíření, abych jej přiblížil k Firefoxu, jsem jej stejně nakonec dost zpomalil na "rychlost" Firefoxu. Teď mám pouze jediné rozšíření a to na kontrolu pošty a nikdy bych neřekl, že mi bude stačit. Když jsem jich měl 12 na všechno možné, nechtěl jsem si připustit, že se bez nich obejdu. Jednou jsem všechny zkusit odstranit a zjistil jsem, že ANO. Plno stránek se navíc začalo chovat lépe, rychleji a celkově i prohlížeč. Není někdy na škodu si to zkusit, než mermomocí řešit každou "blbost".
Jan Gottwald
Junior

Odeslat příspěvekod JSzu 8. 3. 2012 21:03

about:flags
JSzu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oooooooooo 9. 3. 2012 10:13

v about:flags ona volba deaktivovat je totožna s tou kterou jsem již zminil odkazem na stranky google - viz omnibox.
Bud tedy neudělal nebo nepochopil.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod beowafle 26. 3. 2012 13:59

dá se nějak v chromu nastavit, aby se při startu zobrazily všechny záložky, se kterýma jsem prohlížeč naposled zavřel, ale aby se načetla jen ta jedna, která je vybraná?
beowafle
Junior

Odeslat příspěvekod garmin77 6. 4. 2012 07:08

Při používání GoogleChrome na některých webových stránkách (aktuálně.cz, ale i jiné) při zvětšování velikosti pomocí (ctrl+) se nemění velikost písma v diskuzích. Stále je prťavé. Ostatní text se mění. Neví někdo co s tím? Špatně se to čte a nejde to zvětšit žádným způsobem. InternetExplorer to nedělá. Díky.
garmin77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 7. 4. 2012 13:05

Zdravim, opravdu nevim co se stalo, ale z niceho nic mi chrome zobrazuje takto spatne vykreslovani:

Obrázek

Nepomohl ani reinstal, nic... Nikde jinde to nedela v Mozile, IE apod.

Nevite kde muze byt najednou problem? Dik
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bibinne83 8. 4. 2012 11:25

Já jsem s Google Chrome spokojená. je rychlejší nežli explorer a mozzila. Jediné co mi vadí je to, že při kliknutí na odkaz email adresy se to prostě neotevře
bibinne83
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neveceral 28. 5. 2012 12:13

Ahoj, zvažuji přechod na Chrome z Firefoxu, ale potřeboval bych nějak inteligentně převést hromadu live bookmarks, zjistil jsem, že je na to rozšíření Foxish, které snad podporuje OMPL import, ale stále se mi to nedaří, nemáte s tím nějaké praktické zkušenosti. S ohledem na množství záložek to nejsem schopen dělat po jednu po druhé. Díky.
neveceral
Junior

Odeslat příspěvekod grigondis 7. 6. 2012 12:12

Nevíte jak možno uzpůsobit lištu záložek, aby se jich tam vešlo více. Používám FF13 a tam jsou mnohem hustěji vedle sebe než je tomu u chrome, kde je mezi nimi zbytečně dost místa. Díky
grigondis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 7. 6. 2012 12:57

Zkrať si názvy těch záložek.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod grigondis 7. 6. 2012 13:02

Já už je mám bez názvu. Používám čistě jen ty favicony, ale stejně je to delší na celé řádce.
grigondis
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka