od Jan Gottwald 8. 3. 2012 16:37
Dovolím si menší OT k tomu, co se tady zrovna řeší. Osobně vůbec nechápu, jak může tato funkce někomu vadit. Takový je prostě vývoj prohlížečů a vyhledávání celkově a pokud to uživateli vadí je to spíš problém u něj v hlavě, že si nechce zvyknout na něco nového. Našeptávání v adresním řádku se dá při používán naprosto ignorovat a prostě se na něj nedívat. Když jsem poprvé instaloval Chrome a přecházel na něj z Firefoxu, také jsem se snažil si jej maximálně přizpůsobit tak, jak jsem měl přizpůsobený Firefox, ale pak jsem si řekl, že bych vlastně úplně zničil jeho koncept a tím je jednoduchost, rychlost a skvělé hledání. Tím že jsem nainstaloval plno rozšíření, abych jej přiblížil k Firefoxu, jsem jej stejně nakonec dost zpomalil na "rychlost" Firefoxu. Teď mám pouze jediné rozšíření a to na kontrolu pošty a nikdy bych neřekl, že mi bude stačit. Když jsem jich měl 12 na všechno možné, nechtěl jsem si připustit, že se bez nich obejdu. Jednou jsem všechny zkusit odstranit a zjistil jsem, že ANO. Plno stránek se navíc začalo chovat lépe, rychleji a celkově i prohlížeč. Není někdy na škodu si to zkusit, než mermomocí řešit každou "blbost".