Nejlepší RSS čtečka podle čtenářů Živě.cz

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod diskuter99 17. 12. 2010 21:10

bizzfeed - protoze umi udelat "bezici" zpravy, jako je v televizi behaci prouzek zprav.

Ale ma chyby a uz se nevyviji, ale neznam zadny jiny takovy.

Jinak opera.
diskuter99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bladezone 17. 12. 2010 21:26

Google reader
(Google Chrome + Addon - Notifier for Google Reader = Best combination)
bladezone~cz
bladezone
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod strucky 17. 12. 2010 21:46

Google Reader, bez jakýchkoli debat. Netřeba nic instalovat, stačí prohlížeč dle chuti, do něj případně addon na objevivší se notifikace. Přihlásíte se do něj kdekoli, kde je internet, ještě k tomu pod jedním souhrnným 'google účtem'. Rozhraní je rozhodně uživatelsky velmi přívětivé. Případný export a import rovněž možný. Já osobně si opravdu nemyslím, že je nutné cokoli dále řešit. :)
strucky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mi.chal 17. 12. 2010 22:30

Přesně tak, souhlasím. Taky používám google reader.
Nevýhoda (pro mě velká) ale je, že správy starší než měsíc se automaticky odstraní...
Ale jinak super...

Chyba bude někde jinde, třeba pro zive.cz jsem si teď mohl zobrazit zprávy i z června, dál už mě nebavilo skrolovat.

Já používám taky google reader. Hlavní důvod je asi ten, že u klasických desktopových čteček chybí synchronizace, takže na jednom pc člověk vidí jako nepřečtené i to, co už si přečetl jinde (třeba pc v práci vs doma).
mi.chal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CyberGhost 18. 12. 2010 00:18

http://www.newsblur.com

... osobne som dlho hladal alternativu za Thunderbird s kopou filtrov a Google Reader (tu spolocnost nemam moc rad odkedy som zistil co za data zbierala cez WiFi siete)

NewsBlur ma v tomto potesil - obsahuje mod inteligentneho ucenia, kde sami volite co sa vam v prispevkoch nepaci... je AJAXoidny, jednoduchy a skvely... zadarmo alebo 12 dolacov rocne s trochu viac moznostami... pre mna ideal ;-)
CyberGhost
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yur4Y 18. 12. 2010 10:44

Používam Akregator.
Yur4Y
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod prespic 18. 12. 2010 10:44

Kdysi sem používal čtečku v Mirandě. Sice velice praktické, ale nestabilní :(

Pak jsem objevil zázrak jménem opera. A ted, když vydali verzi 11 je čtečka o to lepší :) :tleskani
prespic
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 18. 12. 2010 11:01

No oproti čtečce v mirandě a mohlo se to řešit libovolným způsobem je i čtečka v Opeře fakt zazrak.Sice preferuji něco jineho ale toto jsem nikdy nechapal - proč se vubec lidi snažili do kecalků cpat rss,vživotě jsem neviděl nic použitelneho.A od doby kdy na mobilu a jakemkoliv zarizeni kde jsem zadam google reader a přihlasim se by mněli přestat ztracet čas s tvorbou a integrací takových pluginů.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod flimflim 18. 12. 2010 11:31

Používam addon do Firefoxu: Wizz RSS 3.2.0, integrovaný v bočnom paneli (addon All-in-One Sidebar).
flimflim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 18. 12. 2010 11:37

definuj "použitelný"...

zobrazuje to titulek, krátkej popis a odkaz na plnej článek...

ve světě "právě jsem si uprdl, internet to určitě chce vědět" je stručnost nevyhnutelná...

čímž rss reader v IM nijak neobhajuju, integrace do prohlížeče je logičtější, ale pokud to takhle někomu vyhovuje, jakože to spoustě uživatelů vyhovuje, proč hned upalovat autory...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod JakubCh 18. 12. 2010 13:05

Budu originální - Windows Live Mail. Jako klienta je pro mě jasná volba, protože používám Microsoft Live Custom Domains, a nemohu si na něj stěžovat. Vyhovuje mi po všech stranách, i co se čtečky týče...
JakubCh
Junior

Odeslat příspěvekod kucikk 18. 12. 2010 13:18

Jednoznačně Opera...
kucikk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dolnajs 18. 12. 2010 14:10

Já používám MS Outlook (mám ho spuštěný skoro 24 hodin denně a tudíž to mám alespoň s poštou všechno v jednom) a Google Reader na cestách.
dolnajs
Junior

Odeslat příspěvekod Faramir 18. 12. 2010 15:43

MS Outlook, jak jinak :-)
A na netbooku Windows Live Mail.
Mac mini mid 2011, 8 GB RAM, 120 GB SSD OCZ Agility 3, 500 GB HDD Toshiba, 40"+2x24"
iPhone 3GS 32 GB white
iPad 2 3G 64 GB white
Faramir
Junior

Odeslat příspěvekod five-min 18. 12. 2010 16:00

mi.chal píše:
Přesně tak, souhlasím. Taky používám google reader.
Nevýhoda (pro mě velká) ale je, že správy starší než měsíc se automaticky odstraní...
Ale jinak super...

Chyba bude někde jinde, třeba pro zive.cz jsem si teď mohl zobrazit zprávy i z června, dál už mě nebavilo skrolovat.

Jo, ale to asi jedině, pokud klikneč na zobrazit: "všechny položky" né pokud máš nové položky... nebo nechápu jak google reader funguje. Třeba v opeře jsem měl novinky až dokud jsem je ručně neodstranil, tak předpokládám, že u GR by ta novinka tam taky měla být, až dokud ji neoznačím jako přečtenou...
five-min
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka