Používám Firefox. A stejně jako asi většina při spuštění browseru se mi otevřou taby, které jsem používal před jeho posledním uzavřením. Navíc se mi vždy před ukončením synchronizují všechny tyto otevřené taby přes rozšíření
Xmarks, a to dokonce napříč vícero prohlížeči (tento doplněk v současnosti podporuje Internet Explorer, Firefox, Chrome a Safari), a tak mám na všech svých počítačích vždy k dispozici práci, kterou jsem nestihl dokončit minule.
Jako domovskou stránku potom používám
about:blank. Přijde mi jako zbytečné zatěžování prohlížeče, kde už mám tak mnoho doplňků, aby mi zpomaloval jeho výkon ještě nějaký doplněk podobný "Speed Dial", když mám záložky po ruce na jedno, nanejvýš dvě kliknutí v horní liště (taktéž synchronizované přes Xmarks). Ale abych nebyl úplný suchar, mám tuto jinak prázdnou stránku alespoň trochu obarvenou. Resp. modré pulsující logo Firefoxu uprostřed prohlížeče na černém pozadí, a to prostřednictvím doplňku
Stylish. Další uživatelské motivy stránky "about:blank" i pro ostatní prohlížeče potom hledám nejčastěji na stránce
userstyles.org.
Celé to pak vypadá nějak takto:
Modified about:blank - Dark Firefox with new logo image embedded.Dříve jsem pak používal převážně vlastní řešení, a to lokálně umístěné stránky, které obsahovaly vyhledávací pole, a několik textových nebo i obrázkových odkazů, a tak jsem měl vždy vše při ruce. Ale dnes už je pole pro hledání také jako součást všech alespoň nejrozšířenějších prohlížečů, a pomocí úpravy URL na stránce "about:config" můžu toto vyhledávací pole použít dokonce i jako "Zkusím štěstí" ("I'm feelin' lucky") na homepage Google. Čili napíšu vyhledávací dotaz, stisknu Enter, a prohlížeč mě rovnou přesměruje na danou stránku, kterou si myslí, že hledám, aniž bych musel listovat více výsledky. Jen to chce psát dosti přesné dotazy pro hledání

.