od Nargon 5. 5. 2011 07:09
Drive (uz je to minimalne 5 let) BitSpirit, tam se mi libil detailni log, ktery vypisoval vse. Vcetne "http dat" ktere se posilali na tracker. A zobrazeni jake "casti" torrentu ma ktery klient a porovnani co mame stejne. A hlavne moznost dobre nastavit diskovou cache, protoze proc se maji z disku stale znovu cist data, kdyz mohou zustat v pameti. Jasne program pak klidne obsadil 3GB ram, ale od toho ta pamet je. A pak proste nastaveni vseho mozneho, treba i poctu "spojeni" ktere smeji byt navazany smerem ven a smerem dovnitr. Mno dulezite bylo ze se spravnym nastavenim jsem s timto klientem vzdy vytizil moji linku na maximum, kdezto u jinych klientu mi to jelo klidne jen 1/5 rychlosti.
Bohuzel protoze tenhle client se na privatnich trackerech zakazoval, tak jsem presel na uTorrent, ktery je sice taky dobry, ale dost veci mi tam chybi.
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)