A když do akce ještě společně zapojím správně nastavené Privoxy a µTorrent, nemusím se na privátních serverech starat o stažená data. Prostě si vesele stahuji, aniž by mi byl započten jediný bit.
myslím, že Vuze (dříve Azureus) je bezkonkurenční. Mnoho možností nastavení, dokonalé sledování průběhu stahování a spousta pluginů ho pro mě dělá jedničkou
Nokia 5110, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3330, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N95, Nokia N97, Nokia N8 a nyní iPhone 5
Jednoznačně Transmission! Je jednoduchý, přehledný, hardwarově nenáročný a umí vše potřebné... Navíc je to jedna z oficiálních GNOME aplikací, což je silná záruka kvality.
Podle mně nedostatečně položená otázka. Je třeba ji rozvést. Podle mně většina napíše uTorrent a poté Transmission. U Transmission není možnost vytvořit torrent (leda přes uTorrent, Vuze...), kdežto u uTorrenta toto lze provést a proto jej bude používat většina uploaderů. Transmission bych tipoval spíš na lidi co často nevytváří nové torrenty a spíš data sosnou a poté "seedujou"